Altijd de laagste prijsgarantie!

10 artikelen  

Verwijder alle


Hij geeft de indruk van een massief houten vloer

Doordat de bovenlaag van de Balterio Quattro Vintage van hout is gemaakt zie je geen verschil met een massief houten vloer. Dit zorgt ervoor dat je geen enkel moment het gevoel hebt dat je op een in de fabriek gemaakte vloer loopt. Het geeft een nostalgisch en natuurlijk gevoel als je erop loopt en de kleuren van de verschillende houttinten geven jouw kamer extra sfeer mee.

De vloer die is geperfectioneerd door techniek

De laag onder de houtlaag is echter weer een ander verhaal. Door de verschillende lagen biedt de vloer grote voordelen. Zo is de vloer niet kapot te krijgen en is hij erg kras- en deukbestendig. Ook is er door de huidige technieken van alles mogelijk betreft verschillende kleuren. Je hebt dus keuze uit allerlei verschillende types. Hierdoor kun je de vloer kiezen die perfect bij jou past! Ook is het tegenwoordig mogelijk om een voelbare bovenlaag op het laminaat te krijgen waardoor je daadwerkelijk het hout kunt voelen. Genoeg mogelijkheden dus door de ontwikkeling van de Balterio Quattro Vintage vloeren!

Gemakkelijk aan te leggen

Door het clicksysteem van de Balterio Quattro Vintage vloer is deze erg makkelijk te leggen. Heb je zelf enige technische kennis dan zou jij dit dus met gemak moeten kunnen leggen. Het voordeel van de Balterio Quattro Vintage is ook dat hij daardoor overal makkelijk te leggen is. Zo kan hij in de woonkamer, keuken, badkamer en zelfs op kantoor. Door het clicksysteem kun je de vloer zelfs meenemen naar een volgende woning. Zolang de Balterio Quattro Vintage in orde is kun je dus de vloer meenemen naar jouw volgende huis.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen