Altijd de laagste prijsgarantie!

8 artikelen  

Verwijder alle


De nieuwste technologie van Balterio Magnitude

Balterio heeft met deze collectie een magnifieke plank ontworpen. In de toplaag wordt gebruik gemaakt van een nieuwe technologie genaamd Chromezone®. Door deze technologie wordt er een plank geproduceerd die mat uitgevoerd is maar met glimmende nerven. Door de speciale True to nature® nerven onstaat er een luxe vloer die dezelfde uitstraling heeft als een natuurlijke vloer

Het karakter van de Balterio Magnitude vloer

De Balterio Magnitude vloer is uitgewerkt in prachtige eiken kleuren. De vloer heeft niet alleen de uitstraling van een echte houten vloer, maar voelt ook zo aan. Dit komt door de voelbare structuur die op de plank is aangebracht. Zo lijkt de vloer nog realistischer. Door de speciale technieken die zijn toegepast en de 4 V-groeven geeft de vloer diepte aan elke ruimte. De Balterio Magnitude collectie vind je in de volgende kleuren:

Het plaatsen van de Balterio Magnitude vloer

De vloer heeft net als andere collecties van Balterio het gepatenteerde ClickXpress systeem. Hierdoor bent u gegarandeerd van een snelle plaatsing. Het systeem is namelijk erg gebruiksvriendelijk. Verder zorgt het systeem voor een naadloze overgang tussen de laminaatplanken.

De veelzijdigheid van de Balterio Magnitude vloer

Deze collectie is geschikt voor elke locatie. Door de luxe uitstraling zal de vloer niet misstaan op het kantoor. De vloer is daarnaast geschikt voor vloerverwarming. Dit maakt de vloer ook voor een huishouden heel geschikt en erg comfortabel. De Balterio Magnitude heeft daarnaast ook nog eens een garantie van 25 jaar voor huiselijk gebruik. Met deze vloer gaat u dus ook voor zekerheid.

Koop uw Balterio Magnitude vloer bij Luxury Floors

Een mooie Balterio vloer op het oog? Koop deze bij Luxury Floors! U krijgt bij ons gegarandeerd de laagste prijs. Daarnaast kan de vloer binnen 24 uur geleverd worden. Hierdoor kunt u snel genieten van uw nieuwe vloer! Koop dus snel uw nieuwe laminaat vloer.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen