Altijd de laagste prijsgarantie!

Balterio impressio Laminaat kopen?

Geïnteresseerd in het hoogwaardige laminaat van Balterio? Zo goedkoop als bij Luxury Floors vindt u Balterio impressio laminaatvloeren nergens, u heeft al een Balterio impressio vloer vanaf €22,45 per m². Profiteer nu gauw van onze laagste prijsgarantie. Ziet u dezelfde laminaatvloer voor een lagere prijs, dan krijgt u deze compleet gratis bij ons. Balterio heeft zowel laminaat met tegelstructuur als laminaat met houtstructuur.

15 artikelen  

Verwijder alle

Dé impressio collectie van Balterio

Gaat u binnenkort intrekken in een nieuwe woning? Of heeft u gewoon behoefte aan een nieuwe laminaatvloer? Dan wordt het tijd om eens naar de impressio collectie te gaan kijken van Balterio.

Panoramic design

Met de impressio collectie zal je een uitstekende indruk achterlaten. Qua uiterlijk zijn ze al prachtig, hebben daarnaast ook nog een fantastische houtstructuur en ongelofelijk functioneel. U zult zich afvragen hoe kan dit allemaal in één vloer? Er zitten binnen de collectie veel verschillende soorten laminaat, van licht naar donker. De ene met een subtiele houtstructuur tot een meer aanwezige houtstructuur. Door het Panoramic Design loopt de Balterio impressio vloer optisch door van de ene plank naar de andere, hierdoor lijkt het alsof de planken oneindig lang zijn. Wat ervoor zorgt dat de woning een stuk ruimer lijkt.

De voordelen van de Balterio impressio

Er is wat opvallends bij de impressio collectie, dit is namelijk dat de vloeren en v-groef hebben aan twee zijdes van de planken; dit vergroot namelijk de realistische uitstraling van de planken waardoor het net een echte massieve houten vloer lijkt!

Het aanleggen van de vloer is ook gemakkelijk gemaakt, dit komt door het click press systeem waarbij je de planken makkelijk en snel in elkaar schuift en klikt. Het is dus geen wekenlang gepriegel meer, nee je bent er zo mee klaar.

Deze collectie gaat tevens ook jaren mee! Je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets gebeurt met de vloer, is dat wel zo dan heeft u een extreem lange garantie bij ons.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen