Altijd de laagste prijsgarantie!

8 artikelen  

Verwijder alle


Hoge kwaliteit Balterio Grande Wide laminaat bij Luxury Floors

De Balterio Grande Wide laminaatvloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Grande collectie ademt contrast en diepte, en de patronen en planken hebben meer natuurlijke variaties. De Balterio Grande Wide collectie bestaat uit de volgende vloeren:

De voordelen van Balterio Grande Wide laminaat

Al het laminaat van Balterio kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Balterio is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Balterio laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit! De Grande vloeren zijn daarnaast verbeterd. Het laminaat zag er nog nooit zo echt uit!

Laminaat aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische laminaat aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²! Bekijk snel onze laminaat aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Online Balterio Grande Wide laminaat vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een Balterio Grande Wide vloer bij Luxury Floors. De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen