Altijd de laagste prijsgarantie!

8 artikelen  

Verwijder alle


Hoge kwaliteit Balterio Grande Narrow laminaat bij Luxury Floors

De Balterio Grande Narrow laminaat vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Balterio Grande Narrow collectie bestaat uit de volgende vloeren: Stalen Eik, Bellefosse Eik, Zeeschelp Eik, Linnen Eik, Scaffold Hout, Horizon Eik, Lente Eik en de Moderne Walnoot

De voordelen van een Balterio Grande Narrow laminaat vloer bij Luxury Floors

Balterio laminaat heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Balterio laminaatvloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de Grande Narrow collectie heeft Balterio de focus gelegd op een aantal aspecten: een natuurlijke look, gemakkelijk te plaatsen, hoge kwaliteit, realistische uitstraling.

Wat kost laminaat?

De prijzen van laminaat verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al laminaat vanaf €6,49 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Bestel nu een Balterio Grande Narrow laminaat vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Balterio vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuis bezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Balterio Grande Narrow vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!*Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen