Altijd de laagste prijsgarantie!

De Balterio Dolce vloeren zijn beschikbaar in vele stijlen, kleuren en ontwerpen. Een vloer van hoge kwaliteit met een echte hout-look. Bij Luxury Floors kunt u kiezen uit meer dan 12 prachtige Balterio Dolce Vita laminaatvloeren. Een prachtige laminaatvloer vanaf €18,40 per m²? De Balterio Dolce Vita collectie biedt uitkomst.

12 artikelen  

Verwijder alle


Laagste prijsgarantie bij Luxury Floors

Ziet u uw gewenste Balterio Dolce Vita laminaatvloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden. Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).

Balterio Dolce Vita, laminaat van kwaliteit

Bij Luxury Floors vindt u laminaatvloeren van de allerhoogste kwaliteit. Dit betekent onder meer dat ze amper van echt hout zijn te onderscheiden. En dit is niet alleen te zien, maar ook te voelen. Deze houtlook – in combinatie met de zachte prijzen – maakt onze vloeren populair.

Voordelen Balterio Dolce Vita laminaatvloeren

De laminaatvloeren van de Balterio Dolce Vita collectie kennen vele voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje. De Balterio Dolce Vita laminaatvloeren zijn:

  • Slijtvaster dan een natuurproduct
  • Voordelig
  • Heeft minder onderhoud nodig dan de meeste vloeren
  • Erg hygiënisch en makkelijk schoon te houden
  • Makkelijker om zelf te leggen
  • Een ruim aanbod aan modellen en kleuren

Koop uw Balterio Dolce Vita laminaatvloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Balterio Dolce Vita laminaatvloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuis bezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen