Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop laminaat in Arnhem nodig? Al vanaf 1,99 per m² bij Luxury Floors


Niemand in Arnhem biedt ons assortiment laminaat goedkoper aan dan Luxury Floors, daarvan zijn wij zo overtuigd dat u een laminaatvloer met alle toebehore gratis mee krijgt, als u het elders wel goedkoper kunt vinden. Profiteer van de allerlaagste prijsgarantie van heel Nederland. En deze week ontvangt u ook nog eens een gratis ondervloer en plinten bij een bestelling van een laminaatvloer. Dat is nog eens goedkoop laminaat. Bestel goedkoop laminaat bij Luxury Floors en laat het bezorgen in Arnhem.

Goedkoop Europees top laminaat

Luxury Floors heeft meer dan 300 verschillende soorten laminaat in haar assortiment en alle Europese topmerken zijn hierin vertegenwoordigd. Een grote kans dat u hier de juiste vloer tegenkomt. Het wordt rechtstreeks bij de fabrikanten ingekocht, waardoor wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden tegen de kleinste prijs.

Benieuwd naar de Europese topmerken? Bekijk ons volledig assortiment goedkoop laminaat

Laminaat al vanaf €1,99 per m² in onze outlet

Wij zijn al 12 jaar de goedkoopste van Nederland en dat bevestigd onze outlet nog maar eens. Hier vindt u al laminaat tegen de stuntprijs van €1,99 per m². Bekijk onze outlet en aanbiedingen en laat uw laminaatvloer bij u in Arnhem bezorgen. Dat is nog eens goedkoop laminaat.

Laat uw vloer bezorgen in Arnhem of kom langs in de showroom van Luxury Floors

U raakt niet uitgekeken in onze showroom van 1000m² met meer dan 300 soorten laminaat. De vloeren zijn direct leverbaar vanuit een enorme voorraad. Naast het laminaat zijn ook alle toebehoren aanwezig om uw vloer in Arnhem te leggen. Kom langs bij onze showroom en neem eerst rustig een kijkje. De specialisten staan voor u klaar en kunnen u voorzien van de beste tips en helpen u graag met uw keuze.

• Reisafstand Arnhem- Kampen 77,1 km en 56 minuten rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken
• Combineer met lunch of diner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Rustig kijken in onze grote showroom
• Deze week met gratis ondervloer
Gratis laminaat met alle toebehoren als u het ergens anders goedkoper kunt vinden

Bezoek onze showroom of neem een kijkje op onze website. Op de website kunt u een greep uit ons assortiment vinden. Zit uw laminaatvloer hiertussen, dan kunt u direct telefonisch (038-3374025) bestellen en wij bezorgen het bij u in Arnhem.