Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop laminaat in Apeldoorn van Europese topkwaliteit


Gefelictieerd u heeft het goedkoopste laminaat van Apeldoorn gevonden. Nergens in Apeldoorn vindt u ons laminaat goedkoper dan bij Luxury Floors. Wij bieden u namelijk de laagste prijsgarantie van heel Nederland. Toch elders goedkoper? Dan krijgt u de laminaatvloer gratis inclusief ondervloer en plinten.Goedkoop laminaat bestelt u dus bij Luxury Floors.

Goedkoop laminaat rechtstreeks uit de laminaatfabriek

Luxury Floors onderscheid zich door de goede relaties die het in de afgelopen jaren heeft opgedaan met de Europese fabrikanten. Hierdoor zijn we in staat om, zonder tussenpersonen, laminaat rechtstreeks in te kopen bij de fabriek. De Europese topmerken kunnen vervolgens tegen stuntprijzen aangeboden worden.

Waar moet u op letten bij goedkoop laminaat

Let bij het aanschaffen van laminaat altijd op de slijtlaag. Hoe dikker deze sfeerbepalende toplaag is, hoe langer duurzamer het laminaat. Wij maken enkel gebruik van Europese topmerken zodat wij u altijd kwalitatieve laminaatvloeren kunnen voorschotelen. In onze showroom vindt u al meer dan 300 verschillende vloeren die aan deze eis voldoen.

Bekijk ons assortiment goedkoop laminaat.

Ruim laminaatassortiment

Wilt u de laminaat met eigen ogen zien? Dan bent u uiteraard van harte welkom aan de haatlanderdijk in Kampen. Uit een oppervlakte van duizend vierkante meters heeft u de keuze uit meer dan driehonderd verschillende laminaatmerken. Bovendien staan onze specialisten klaar om u optimaal van dienst te zijn.

Bekijk direct onze:

  • Goedkope vloeren
  • Tegelstructuur vloeren
  • Houten vloeren
  • PVC vloeren

Laat uw vloer bezorgen in Apeldoorn of kom langs bij Luxury Floors

Reisafstand Apeldoorn – Haatlanderdijk, Kampen 50,9 kilometer en binnen 40 minuten kunt u bij ons op locatie zijn.
• Showroom van duizend vierkante meter
• Deze week een gratis ondervloer
• Gratis laminaat met alle toebehoren als u het elders goedkoper kunt vinden

U kunt natuurlijk op onze website ook een greep zien uit het assortiment. Mocht uw laminaatvloer hier tussen zitten, dan kunt u ook telefonisch (038-3374025) bestellen en laten we het bij u in Apeldoorn bezorgen.