Altijd de laagste prijsgarantie!

Laminaat Amsterdam


Wilt u goedkoop laminaat kopen in de omgeving van Amsterdam? Weet dan, dat u een laminaatvloer nergens goedkoper kunt krijgen dan bij de laminaat specialist Luxury Floors. Als het u toch lukt? Dan krijgt u het laminaat inclusief ondervloer en plinten gratis. Gezien wij ook in Amsterdam bezorgen kunt ook u profiteren van de laagste prijsgarantie van Nederland. Tijdelijk is de laminaatvloer inclusief gratis ondervloer.

"Wij onderscheiden ons door de absolute top merken zoals Quickstep, Kronoswiss, Egger, Classen, Kaindl, Kronotex en vele meer het goedkoopst aan te bieden."

Laminaat kopen: alle topmerken en meer dan 300 soorten!

Bij Luxury Floors vindt u meer dan 300 soorten laminaat. Allemaal topmerken, die direct uit voorraad leverbaar zijn en dat tegen de allerlaagste prijsgarantie. Door goede relaties met de fabrieken, kopen wij direct van de fabriek. Hierdoor is er geen tussenhandel en dat betekent heel veel voordeel voor u.

Dé Laminaat specialist van Nederland, ook van Amsterdam

Laminaat wint aan populariteit en dat komt omdat het bijna volledig onderhoudsvrij is, waardoor het als binnenvloer in uw huis zeer geschikt is. Belangrijk bij laminaatvloeren is het decorpapier. Het decorpapier is de toplaag die de sfeer van een vloer bepaald. Bij de vloeren van Luxury Floors is het decorpapier van topkwaliteit waardoor ze niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Het decor papier krijgt altijd nog een ‘embossement bewerking’ zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt waardoor het nog meer op echt hout of tegel lijkt. Niet alleen laminaat vindt u bij ons, naast de vloeren verkopen wij alle benodigdheden die u nodig heeft voor laminaat in Amsterdam. Voor het leggen hebben onze specialisten met veel ervaring de beste tips voor u.

Luxury Floors vanuit Amsterdam bezoeken?

• Reisafstand Amsterdam- Kampen 88.4 km en 1 uur en 8 minuten rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken
• Combineer met lunch of dinner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Ergens anders goedkoper? U krijgt het laminaat met alle toebehoren gratis
• Deze week met gratis ondervloer

U kunt onze showroom bezoeken, maar u kunt op onze website ook een greep zien uit ons assortiment. Mocht uw laminaat hier tussen zitten dan kunt u ook telefonisch (038-3374025) bestellen en laten we het bij u thuis bezorgen.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen