430 artikelen  "Wij onderscheiden ons door de absolute top merken zoals Quickstep, Kronoswiss, Egger, Classen, Kaindl, Kronotex en vele meer het goedkoopst aan te bieden."

Laminaat kopen: alle topmerken en meer dan 300 soorten!

Bij Luxury Floors vindt u meer dan 300 soorten laminaat. Allemaal topmerken, die direct uit voorraad leverbaar zijn en dat tegen de allerlaagste prijsgarantie. Door goede relaties met de fabrieken, kopen wij direct van de fabriek. Hierdoor is er geen tussenhandel en dat betekent heel veel voordeel voor u.

Dé Laminaat specialist van Nederland, ook van Amsterdam

Laminaat wint aan populariteit en dat komt omdat het bijna volledig onderhoudsvrij is, waardoor het als binnenvloer in uw huis zeer geschikt is. Belangrijk bij laminaatvloeren is het decorpapier. Het decorpapier is de toplaag die de sfeer van een vloer bepaald. Bij de vloeren van Luxury Floors is het decorpapier van topkwaliteit waardoor ze niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Het decor papier krijgt altijd nog een ‘embossement bewerking’ zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt waardoor het nog meer op echt hout of tegel lijkt. Niet alleen laminaat vindt u bij ons, naast de vloeren verkopen wij alle benodigdheden die u nodig heeft voor laminaat in Amsterdam. Voor het leggen hebben onze specialisten met veel ervaring de beste tips voor u.

Luxury Floors vanuit Amsterdam bezoeken?

• Reisafstand Amsterdam- Kampen 88.4 km en 1 uur en 8 minuten rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken
• Combineer met lunch of dinner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Ergens anders goedkoper? U krijgt het laminaat met alle toebehoren gratis
• Deze week met gratis ondervloer

U kunt onze showroom bezoeken, maar u kunt op onze website ook een greep zien uit ons assortiment. Mocht uw laminaat hier tussen zitten dan kunt u ook telefonisch (038-3374025) bestellen en laten we het bij u thuis bezorgen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen