Altijd de laagste prijsgarantie!

Laminaat voor de drent


Gegarandeerd de laagste prijs voor het beste laminaat.

Een echte Drent gaat bewust met zijn geld om. Zuinigheid met vleit bouwt huizen als kastelen. Precies om die reden zou u eens moeten kijken bij Luxury Floors uit Kampen. Wij beloven onze klanten:

''Vindt u ons laminaat elders goedkoper? Krijgt u alles met toebehoren helemaal GRATIS.''


Wat kunt u verwachten bij Luxury Floors:

  • Meer dan 300 soorten laminaat
  • 1000m2 showroom
  • Alleen de beste merken
  • Bezorgservice
  • Alle toebehoren (plinten, ondervloer)

Bekijk hier direct ons aanbod:

  • Hout structuur laminaat
  • Tegel structuur laminaat
  • PVC hout structuur
  • PVC tegel structuur

Wees geen dief van uw eigen portemonnee én doe geen afbreuk aan kwaliteit! Dat maakt Luxury Floors de beste aanbieder van Laminaat in Nederland.

Graag tot ziens bij Luxury Floors

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen