1 artikelen  
Wat zit er in een laminaat legset?

Een laminaat legset bevat alles wat u nodig heeft om uw laminaat zo netjes mogelijk te leggen. In onze legsets vindt u het volgende:

  • Afstandhouders

Een laminaat legset bevat meerdere afstandhouders die nodig zijn om een laminaatvloer foutloos te leggen. Voordat u begint met leggen plaatst u ze tussen de muur en het laminaat, zodat het laminaat niet te dicht tegen de muur aan komt te liggen. Een laminaatvloer wil nog wel eens uitzetten en als hij daar geen ruimte voor heeft, bestaat de kans dat hij bol komt te staan.

  • Stootblok

Een stootblok komt altijd wel van pas bij het leggen van laminaat. Over het algemeen klikt u laminaatstroken zo in elkaar, maar het kan voorkomen dat ze nog net niet goed tegen elkaar aansluiten. Met een stootblok tikt u ze echter eenvoudig strak tegen elkaar aan.

  • Trekijzer

Een trekijzer heeft grofweg dezelfde functie als een stootblok. Moet u nog maar één strook laminaat leggen tot u de muur heeft bereikt, dan heeft u geen ruimte meer om hem met een stootblok aan te tikken. Een trekijzer lost dit probleem op. U haakt deze gemakkelijk achter de laatste strook laminaat en gebruikt vervolgens het stootblok op het andere uiteinde van het trekijzer om de laminaatstrook strak tegen de vorige aan te tikken. Ook kunt u het trekijzer gebruiken om bijvoorbeeld een plank onder een deurkozijn te schuiven.

Bestel uw legset bij Luxury Floors

Bestel nu online uw laminaat legset bij Luxury Floors en profiteer van onze voordelige service. Vandaag besteld is binnen 24 uur in huis!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen