32 artikelen  Wat is betonlook laminaat?

Tegenwoordig is een industrieel interieur helemaal in, terecht want dit geeft de mogelijkheid om een prachtige minimalistische, strakke uitstraling te geven aan uw woning. Wanneer u dit industriële karakter graag wilt behouden, maar geen harde en koude vloer wilt voelen elke keer dat u op blote voeten of sokken de vloer betreedt is een betonlook laminaatvloer de perfecte uitkomst voor u.

Een laminaatvloer met betonlook is dus de perfecte middenweg voor iedereen die van een zachte, warme vloer houdt, maar ook de uitstraling van een industriële vloer wil behouden.

De voordelen van betonlook laminaat

Maar waarom is laminaat met betonlook vandaag de dag dan zo populair? Natuurlijk zijn ze ontzettend mooi om te zien, maar als we er wat dieper op in gaan zien we dat er meerdere redenen zijn waarom deze type vloeren tegenwoordig zo veel verkocht worden.

Ten eerste zijn betonlook laminaatvloeren nauwelijks te onderscheiden van echte tegels. U weet dat het laminaat is, maar krijgt u bezoek over de vloer, dan is er een grote kans dat ze denken dat u een betonvloer heeft liggen.

De uitstraling die betonlook laminaat creëert is erg gewild. Zulke vloeren zijn bijvoorbeeld minimalistisch en ze laten een interieur er hipper en strakker uitzien. Daarnaast worden ze geroemd om hun robuustheid en toegankelijke structuur, waardoor ze goed passen in ieder modern interieur.

Laminaatvloeren met betonlook hebben veel dezelfde voordelen als echte betonvloeren, terwijl de nadelen van laatstgenoemden juist geen rol spelen. Mensen zijn vaak huiverig om betonvloeren aan te schaffen omdat ze hard zijn, koud aanvoelen en er barsten in kunnen ontstaan. Laminaat voelt juist lekker warm aan en is ook onderhoudsvriendelijk.

Een ander belangrijk voordeel is natuurlijk de prijs. Industriële interieurs zijn populair, maar kiest u voor een betonvloer of gietvloer, dan betaalt u al gauw de hoofdprijs. De betonlook laminaatvloeren zijn een stuk voordeliger.

Als laatste voordeel is laminaat, in tegenstelling tot betonvloeren en gietvloeren, zelf eenvoudig te leggen. Dit bespaart u een hoop geld!

Laminaatvloeren van topmerken

Bij Luxury Floors vindt u betonlook laminaat van echte topmerken. Zo hebben wij diverse vloeren van het merk Quick-Step. Dit Belgische bedrijf is één van de grootste onder de vloerenproducenten staat bekend om haar hoge kwaliteit laminaatvloeren. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld laminaatvloeren met betonlook uit de Impressive serie, die de minimalistische uitstraling van beton en de warme touch van hout combineren. Daarnaast verkopen wij laminaattegels uit de Arte collectie. Deze tegels worden gekenmerkt door hun charme en duurzaamheid, terwijl ze daarnaast alle voordelen van laminaat hebben.

Betonlook laminaat leggen

Heeft u een betonvloer of een gietvloer aangeschaft, dan moet u wel van een hele goede huize komen om die ook zelf te leggen. Bij betonlook laminaat ligt dat anders: dat kunt u, als u een beetje handig bent, prima zelf leggen. Lukt het u toch niet? Dan kunt u altijd Luxury Floors inschakelen; wij doen het graag voor u!

Wilt u een nieuwe laminaatvloer met betonlook?

Een nieuwe laminaatvloer met betonlook koopt u het voordeligste bij Luxury Floors. Wij bezorgen het laminaat met betonlook bij u thuis en leggen dit voor u als dit gewenst is. Wilt u toch liever eerst laminaat even bekijken in het echt? Kom dan langs in onze showroom van ruim 2000 m². Hier zijn alle vloeren voor u uitgestald, zo kunt u rustig de verschillende vloeren bekijken. U kunt hier tevens direct de vloer meenemen uit onze voorraad.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen