40 artikelen  Wat is betonlook laminaat?

Tegenwoordig is een industrieel interieur helemaal in, dit geeft de mogelijkheid om een prachtige minimalistische, strakke uitstraling te geven aan uw woning. Wanneer u dit industriële karakter graag wilt behouden, maar geen harde en koude vloer wilt voelen elke keer dat u op blote voeten of sokken de vloer betreedt is een betonlook laminaatvloer de perfecte uitkomst voor u. Zo geniet u van de uitstraling van een betonnen vloer zonder er koude voeten van te krijgen.

Een laminaatvloer met betonlook is dus de perfecte middenweg voor iedereen die van een zachte, warme vloer houdt, maar ook de uitstraling van een industriële vloer wil behouden. Het betonlook laminaat sluit aan op verschillende woonstijlen en door het aanbod in verschillende kleuren en uitvoeringen kiest u gemakkelijk een vloer die perfect bij uw interieur past.

De voordelen van betonlook laminaat

Naast de natuurlijke uitstraling van het laminaat met betonlook kent de vloer ook nog vele andere voordelen. Waarom is laminaat met betonlook vandaag de dag nou zo populair? Natuurlijk zijn ze ontzettend mooi om te zien, maar als we er wat dieper op in gaan zien we dat er meerdere redenen zijn waarom deze type vloeren tegenwoordig zo veel verkocht worden en goed in de smaak vallen.
  • Ten eerste zijn betonlook laminaatvloeren tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van echte beton tegels. Het is een laminaatvloer, maar wanneer u bezoek over de vloer krijgt, is er een grote kans dat ze denken dat u echte een betonvloer heeft liggen.
  • De uitstraling die betonlook laminaat creëert is erg gewild. Betonlook laminaatvloeren zijn minimalistisch en laten een interieur er hipper en strakker uitzien. Daarnaast worden ze geroemd om hun robuustheid en toegankelijke structuur, waardoor ze goed passen in ieder modern interieur. De strakke uitstraling van het laminaat zorgt daarbij ook voor een luxe sfeer in een ruimte.
  • Laminaatvloeren met betonlook heeft veel dezelfde voordelen als echte betonvloeren, terwijl de nadelen van een betonvloer juist geen rol spelen. Mensen zijn vaak huiverig om betonvloeren aan te schaffen omdat ze hard zijn, koud aanvoelen en er barsten in kunnen ontstaan. Laminaat voelt daarentegen lekker warm aan en is ook erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een ander belangrijk voordeel is natuurlijk de prijs. Industriële interieurs zijn populair, maar wanneer u kiest voor een betonvloer of gietvloer, dan betaalt u al gauw de hoofdprijs. De betonlook laminaatvloeren zijn een stuk voordeliger in tegenstelling tot de echt betonnen vloeren.
  • Als laatste voordeel is laminaat, in tegenstelling tot betonvloeren en gietvloeren, zelf eenvoudig te leggen. Dit bespaart u een hoop geld! Laat u het toch liever door iemand leggen? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze legservice.

Laminaatvloeren van topmerken

Bij Luxury Floors vindt u betonlook laminaat van echte topmerken. Zo hebben wij diverse vloeren van het merk Quick-Step. Dit Belgische bedrijf is één van de grootste onder de vloerenproducenten staat bekend om haar hoge kwaliteit laminaatvloeren. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld laminaatvloeren met betonlook uit de Impressive serie, die de minimalistische uitstraling van beton en de warme touch van hout combineren in een grijs laminaat met betonlook. Daarnaast verkopen wij laminaattegels uit de Arte collectie. Deze tegels worden gekenmerkt door hun charme en duurzaamheid, terwijl ze daarnaast alle voordelen van laminaat hebben.

Betonlook laminaat leggen

Heeft u een betonvloer of een gietvloer aangeschaft, dan is het geen makkelijke klus om deze vloer zelf te leggen. Bij betonlook laminaat ligt dat anders: dat kunt u, als u een beetje handig bent, prima zelf leggen. Wilt u toch liever uw betonlook laminaat laten leggen? Dan kunt u altijd de legservice van Luxury Floors inschakelen; wij zorgen er voor dat uw vloer op een professionele manier gelegd wordt!

Wilt u een nieuwe laminaatvloer met betonlook?

Een nieuwe laminaatvloer met betonlook koopt u het voordeligste bij Luxury Floors. Wij bezorgen het laminaat met betonlook bij u thuis en leggen dit voor u als dit gewenst is. Wilt u toch liever eerst laminaat even bekijken in het echt? Kom dan langs in onze showroom van ruim 2000 m². Hier zijn alle vloeren voor u uitgestald, zo kunt u rustig de verschillende vloeren bekijken. U kunt hier tevens direct de vloer meenemen uit onze voorraad. Bij Luxuryfloors kunt u naast betonlook laminaat ook terecht voor keramische tegels, PVC vloeren en nog veel meer!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen