Altijd de laagste prijsgarantie!

Laminaat met betonlook kopen

Bent u op zoek naar een laminaatvloer die perfect past bij een modern industrieel interieur? Kies dan voor laminaat met betonlook van Luxury Floors. Betonlook laminaatvloeren zijn tegenwoordig erg gewild vanwege hun prachtige uitstraling en relatief lage prijzen. Een dergelijke vloer staat simpelweg altijd goed. Bekijk hieronder onze fraaie collectie van scherp geprijsde vloeren.

27 artikelen  De voordelen van betonlook laminaat

Maar waarom is laminaat met betonlook vandaag de dag dan zo populair? Natuurlijk zijn ze ontzettend mooi om te zien, maar als we er wat dieper op in gaan zien we dat er meerdere redenen zijn waarom deze type vloeren tegenwoordig zo veel verkocht worden.

  • Ten eerste zijn betonlook laminaatvloeren nauwelijks te onderscheiden van echte tegels. U weet dat het laminaat is, maar krijgt u bezoek over de vloer, dan is er een grote kans dat ze denken dat u een betonvloer heeft liggen.
  • De uitstraling die betonlook laminaat creëert is erg gewild. Zulke vloeren zijn bijvoorbeeld minimalistisch en ze laten een interieur er hipper en strakker uitzien. Daarnaast worden ze geroemd om hun robuustheid en toegankelijke structuur, waardoor ze goed passen in ieder modern interieur.
  • Laminaatvloeren met betonlook hebben veel dezelfde voordelen als echte betonvloeren, terwijl de nadelen van laatstgenoemden juist geen rol spelen. Mensen zijn vaak huiverig om betonvloeren aan te schaffen omdat ze hard zijn, koud aanvoelen en er barsten in kunnen ontstaan. Laminaat voelt juist lekker warm aan en is ook onderhoudsvriendelijk.
  • Een ander belangrijk voordeel is natuurlijk de prijs. Industriële interieurs zijn populair, maar kies je voor een betonvloer of gietvloer, dan betaalt u al gauw de hoofdprijs.
  • In tegenstelling tot betonvloeren en gietvloeren is laminaat zelf makkelijk te leggen. En dat scheelt natuurlijk ook weer een boel geld.

Laminaatvloeren van topmerken

Bij Luxury Floors vindt u betonlook laminaat van echte topmerken. Zo hebben wij diverse vloeren van het merk Quick-Step. Dit Belgische bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit laminaatvloeren. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld vloeren uit de Impressive serie, die de minimalistische uitstraling van beton en de warme touch van hout combineren. Daarnaast verkopen wij laminaattegels uit de Arte collectie. Deze tegels worden gekenmerkt door hun charme en duurzaamheid, terwijl ze daarnaast alle voordelen van laminaat hebben.

Daarnaast hebben wij een aantal fraaie vloeren van het eveneens Belgische Balterio. Hun Urban Tiles passen perfect bij een industrieel interieur. Het tegellaminaat van Balterio voelt zelfs aan als echt beton.

Betonlook laminaat leggen

Heeft u een betonvloer of een gietvloer aangeschaft, dan moet u wel van een hele goede huize komen om die ook zelf te leggen. Bij betonlook laminaat ligt dat anders: dat kunt u, als u een beetje handig bent, prima zelf leggen. Lukt het u toch niet? Dan kunt u altijd Luxury Floors inschakelen; wij doen het graag voor u!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen