Altijd de laagste prijsgarantie!

Restpartijen laminaat


Bij Luxury Floors kunt u ook terecht voor restpartijen laminaat die wij verkopen tegen dumpprijzen! Wees er snel bij i.v.m. snelle voorraden en hoge doorloop. Laminaat tegen absolute bodemprijzen. Neem vandaag nog contact op of bezoek onze laminaat showroom van 100.000 m2 in Kampen! Bekijk de onderstaande prijzen!

Laminaat tot 12 m2 € 1,95 per m2

Laminaat tot 16 m2 € 2,95 per m2

Laminaat tot 20 m2 € 3,95 per m2

Let op: Gratis ondervloer is niet geldig bij deze restpartijen !!

Laminaat voor ''weggeef prijzen''

Mooi en duurzaam laminaat hoeft helemaal niet duur te zijn! Luxury Floors heeft voor u altijd het scherpste aanbod laminaat! Naar welke type, merk of soort vloer u ook naar zoekt bent, u vindt het hier. Dankzij een goed netwerk met betrouwbare en kwalitatieve laminaatfabrikanten is Luxury Floors in staat om u de beste prijsgaranties af te geven. Ons motto is niet voor niets: Elders goedkoper? Krijgt u het laminaat en alle toebehoren gratis!

Interesse in een bepaald type laminaatvloer? Bel direct 038-3374025

Neem gerust direct contact op voor een goedkope laminaatvloer. Wij beloven u: U zult niet teleurgesteld worden!

Laminaat laten bezorgen?

Laminaat goedkoop en snel bezorgen? Luxury Floors beschikt over zijn eigen bezorgdienst en levert binnen 48 uur uw laminaat! Door heel Nederland! Behoefte aan een nog snellere levering? Vraag vandaag nog naar de beschikbaarheid van laminaat en de bijhorende mogelijkheden. We staan u graag te woord om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Luxury Floors voorziet in uitgebreide product- en dienstverlening services. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk onze nieuwe vloeren en huidig assortiment laminaat vloeren.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen