Altijd de laagste prijsgarantie!

Bent u op zoek naar Kronotex laminaat? Bij Luxury Floors vindt u vele uiteenlopende laminaatvloeren van dit erkende vloerenmerk. En u vindt ze dankzij onze keiharde laagste prijsgarantie nergens goedkoper!

33 artikelen  

Verwijder alle


Kronotex is één van de grootste laminaat producenten. Met meer dan 700 medewerkers werkt zij iedere dag weer aan gezond laminaat en houten panelen die voldoen aan de strengste milieueisen. Dit betekent ook dat het laminaat wordt geproduceerd zonder schadelijke vloeistoffen. Hierdoor is het laminaat zo goed als reukloos en geeft het geen nare stoffen af die u niet in uw huis wilt hebben.

Het Kronotex laminaat is gemakkelijk te leggen door middel van een kliksysteem. Daarnaast is het slijtvast en licht- en vlekbestendig. De vloeren zijn dus erg duurzaam en geven lang plezier. Niet alleen zijn de laminaatvloeren van Kronotex duurzaam, ook zijn ze erg geschikt voor mensen met allergieën. Met de stofzuiger of dweil zijn de vloeren gemakkelijk te reinigen en de gesloten, gladde oppervlakken gaan ophopingen van micro-organismen tegen. Deze prachtige slijtvaste laminaatvloeren van gezond hout voelen zich thuis in ieder huishouden. Niet alleen in de woonkamer of in de keuken, maar ook in de kinderkamer of op uw werkplek.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen