Altijd de laagste prijsgarantie!

Kronotex Kobuk 8096

Voor velen is het beste maar net goed genoeg. Als u steeds op zoek bent naar perfectie dan hebben wij een vloer voor u: Kronotex Mammut! Of het nu voor zware belasting, universeel gebruik of voor een natuurlijke verfijnde uitstraling is, Mammut voldoet aan alle eisen.
Kronotex Kobuk 8096
Afbeelding van Kronotex Kobuk 8096
Afbeelding van Kronotex Kobuk 8096
Afbeelding van Kronotex Kobuk 8096

Specificaties

Artikelnummer
1211
Geschikt vloerverwarming
Voelbare structuur
Matlook
Merk
Kronotex
Kwaliteitsklasse
AC5 Klasse 33
Kleur
Bruin/rood
Pakinhoud
1.293
Lengte in cm
138
Dikte in mm
12
Breedte in cm
18.8
Structuur
Houtstructuur
V-groeven
4 V-groeven

Omschrijving

Een vloer is de basis voor elke ruimte en het gevoel dat u wilt creëren. Om dit te kunnen verwezenlijken wil Kronotex u inspireren en u een indruk geven van hun producten en prestaties met onbegrensde mogelijkheden. Kronotex vervult de wens van iedere klant die iets bijzonders op prijs stelt en zijn daarbij zo veelzijdig en uniek als het leven zelf. Kronotex biedt vloeren voor elke ruimte. Met de gebruikersklasse 33 (AC 5) onderscheid dit merk zich van andere merken. Deze vloeren kunnen gelegd worden in horecagelegenheden, winkels of een hotellobby. Ervaar laminaat van Kronotex dat zich onderscheidt in kwaliteit, maar ook in waardevastheid, design en legcomfort.

Bel ons 

€ 32,49 € 15,99

Offerte aanvragen
    • Eigen bezorgservice
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen