• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Kronotex Dealer

Luxury Floors is hét verkooppunt van Kronotex vloeren

Luxury Floors is het verkooppunt van de uiteenlopende laminaatvloeren van Kronotex. De innovatieve looks van visgraat, hout en steen komen uitstekend tot zijn recht in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Het laminaat van Kronotex heeft een milieuvriendelijk profiel waardoor het zowel gezondheids- als milieuvoordelen oplevert. Het laminaat bestaat voor ongeveer 90% uit hout, een natuurlijk materiaal.

Bekijk de mooiste laminaatvloeren van Kronotex

Vloertopper!
Kronotex Exquisit Plus Harbour Oak Grey XL
Kronotex Exquisit Plus Harbour Oak Grey XL
0 reviews
 13,95  23,99
Direct leverbaar

Waarom zijn wij een Kronotex verkooppunt?

Het ambitieuze bedrijf Swiss Krono Group AG is een familiebedrijf, opgericht in 1993 en gespecialiseerd in de houtmaterialen-industrie. Kronotex is een onderdeel van deze toonaangevende Europese fabrikant. De op hout gebaseerde materialen die het bedrijf produceert zijn onderverdeeld in interieur, bouwmaterialen en laminaatvloeren. Kronotex focust zich op strenge milieunormen om laminaat en samengestelde houten platen zo duurzaam en gezond mogelijk te produceren. Een uniek verhaal met duidelijke milieubewuste kernwaarden. Het is hierdoor geen wonder dat Luxury Floors dit ambitieuze merk heeft opgenomen in het assortiment, en zich mag bestempelen als trotse Kronotex dealer.

Wat maakt Kronotex zo uniek?

Omdat Kronotex regelmatig investeert in de nieuwste productiesystemen, hebben de laminaatvloeren slechts een kleine ecologische voetafdruk. Door de samenstelling en fabricage van de vloeren is het laminaat nagenoeg reukloos en geeft het geen onaangename stoffen af in uw huis. Perfect als u last heeft van allergieën. Door het gladde oppervlak zijn deze vloeren eenvoudig te onderhouden en schoon te maken met uw stofzuiger of dweil. Bovendien geven wij als Kronotex verkooppunt iedere klant jarenlange garantie.

Dit Kronotex assortiment vindt u nergens anders

Naast de duurzame aspecten hebben de laminaatvloeren van Kronotex een luxe look en eveneens een moderne uitstraling. Deze fantastische slijtvaste laminaatvloeren komen uitstekend tot zijn recht in uw woon- of slaapkamer. Het voordeel van een Kronotex dealer zijn is dat u een laminaatvloer al vanaf €6,95 per vierkante meter aan kan schaffen. Dankzij onze voordelige prijsgaranties vindt u deze laminaatvloeren nergens goedkoper. Wilt u minder geld besteden aan een echte tegel- of houtvloer? Onze tegel- en houtlook laminaatvloeren zijn een perfect alternatief als u deze uitstraling wilt creëren in uw woning.

Luxury Floors is dé Kronotex dealer van Nederland

Heeft u een inhoudelijke vraag over ons als Kronotex verkooppunt of een andere vraag over ons assortiment? Wij staan elke werkdag voor u klaar en proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Heeft u er belang bij uw Kronotex vloer door ons te laten leggen? Onze professionals nemen u het werk graag uit handen.