Altijd de laagste prijsgarantie!

KronoSwiss laminaat koopt u tegen de laagste prijs bij Luxury Floors. Dankzij onze laagste prijsgarantie en voordelige bezorgservice vindt u dit topmerk nergens goedkoper.

5 artikelen  

Verwijder alleHet merk KronoSwiss staat wereldwijd al jaren voor kwaliteit en innovatie. Met hun uitzonderlijke ontwerpen en verschillende structuren bieden zij een perfecte en authentieke uitstraling in iedere kamer. Met hun huidige collectie ‘De Zwitserse vloer’ bieden zij klanten de keus tussen negen verschillende lijnen. Zo is er voor elk wat wils. Met de beoordeling van 32 in de gebruiksklasse en 25 jaar fabrieksgarantie weet u zeker dat u met KronoSwiss een oerdegelijk product in huis haalt.

De voordelen van KronoSwiss laminaat zijn onmiskenbaar. Het is slijtvast, sterk, hygiënisch en bestand tegen de meeste vlekken, het verkleurt niet en is gemakkelijk zelf te leggen. Daarnaast uit de hoge kwaliteit van KronoSwiss laminaatvloeren zich in een extra slijtvaste toplaag van Melanime hars en sliciumpoeder. Hierdoor weet u zeker dat de gekozen vloer uw drukke dagelijkse leven aan kan.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen