Altijd de laagste prijsgarantie!

KronoSwiss laminaat koopt u tegen de laagste prijs bij Luxury Floors. Dankzij onze laagste prijsgarantie en voordelige bezorgservice vindt u dit topmerk nergens goedkoper.

8 artikelen  

Verwijder alle


Het merk KronoSwiss staat wereldwijd al jaren voor kwaliteit en innovatie. Met hun uitzonderlijke ontwerpen en verschillende structuren bieden zij een perfecte en authentieke uitstraling in iedere kamer. Met hun huidige collectie ‘De Zwitserse vloer’ bieden zij klanten de keus tussen negen verschillende lijnen. Zo is er voor elk wat wils. Met de beoordeling van 32 in de gebruiksklasse en 25 jaar fabrieksgarantie weet u zeker dat u met KronoSwiss een oerdegelijk product in huis haalt.

De voordelen van KronoSwiss laminaat zijn onmiskenbaar. Het is slijtvast, sterk, hygiënisch en bestand tegen de meeste vlekken, het verkleurt niet en is gemakkelijk zelf te leggen. Daarnaast uit de hoge kwaliteit van KronoSwiss laminaatvloeren zich in een extra slijtvaste toplaag van Melanime hars en sliciumpoeder. Hierdoor weet u zeker dat de gekozen vloer uw drukke dagelijkse leven aan kan.
Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 204 beoordelingen