Krono Flooring dealer


Luxury Floors is hét verkooppunt van Krono Flooring vloeren

Op zoek naar een Krono Flooring verkooppunt in Nederland? Wacht dan niet langer, want Luxury Floors is dé Krono Flooring dealer die u zoekt. Krono Flooring is een authentieke en natuurlijke producent die zich richt op zeer zorgvuldig geproduceerde laminaatvloeren. Door de hardhouten look zijn deze vloeren op het oog bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Dit geeft een prachtige look in uw woon- of slaapkamer.

Waarom zijn wij een Krono Flooring verkooppunt?

Wij van Luxury Floors zijn Krono Flooring dealer omdat dit merk hoge eisen stelt aan het produceren van haar laminaat. De laminaatvloeren ondergaan verschillende kwaliteitstesten om te voldoen aan internationale kwaliteitsstandaarden. Krono Flooring bepaalt de eisen op basis van de kwaliteit, duurzaamheid en slijtage van de laminaatvloer. Dus bij voorhand weet u al dat de vloer goed is getest voordat u hem aanschaft.

Verschillende patronen en kleuren

Het voordeel van een Krono Flooring verkooppunt zijn, is dat wij beschikken over een breed assortiment met diverse structuren en kleuren die de vloeren vrijwel identiek doen lijken aan houten of tegelvloeren. Door de combinatie van meerdere kleuren op het laminaat, komt een tegelstructuur bijvoorbeeld uitstekend tot zijn recht in een landelijk of authentiek huis. Combineer deze tegelstructuur met authentieke meubels voor een prachtige landelijke stijl. Benieuwd naar de rest van de mogelijkheden die wij bieden als Krono Flooring Dealer? Bekijk dan ons brede assortiment.

Wij zijn trots Krono Flooring dealer

Het is niet gek dat Krono Flooring marktleider is in het leveren van laminaatvloeren. De tegelstructuur waar het merk om bekend staat is bijvoorbeeld afgewerkt met een platte v-groef. Hierdoor lijkt het alsof een Krono Flooring tegelvoer echt is, doordat de vloer ook echt voegen bevat. Een ander voordeel van de laminaatvloeren is dat ze eenvoudiger schoon te maken zijn dan echte tegelvloeren. Met ons als Krono Flooring Dealer zit u altijd goed als het aankomt op expertise. Heeft u een inhoudelijke vraag over ons als verkooppunt van dit merk of een andere vraag over ons vloerassortiment? Neem dan direct contact met ons op.

Luxury Floors is hét Krono Flooring verkooppunt van Nederland

U heeft bij ons de mogelijkheid om al een Krono vloer aan te schaffen voor maar €13,95 per vierkante meter. Wilt u het leggen van een vloer uitbesteden aan onze team professionele vloerleggers? Met liefde nemen wij u dit werk uit handen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen