421 artikelen  Wat is klik laminaat?

Laminaatvloeren zijn erg in trek. Bijna in elk huis in Nederland ligt tegenwoordig een laminaatvloer. De klik laminaat vloeren zijn zo gemaakt dat een nieuwe vloer gemakkelijk aan de hand van een kliksysteem in elkaar gehaakt kan worden. Deze legmethode maakt het mogelijk om een kamer eenvoudig te vernieuwen, een nieuwe vloer kan namelijk de ruimte drastisch veranderen. De klik vloer is op verschillende manieren te leggen: horizontaal of verticaal. Hiermee speel je met de lichtinval en lijkt een kamer al snel groter of breder.

De voordelen van een klik laminaatvloer

Het klik laminaat is door de jaren heen constant verder ontwikkeld. Hierdoor heeft de vloer vandaag de dag dan ook veel verschillende voordelen ten opzichte van andere vloeren. Om alle voordelen voor u overzichtelijk te houden, zijn ze hieronder te vinden.

1. Onderhoudsvrij

Laminaat is geen echt hout en dit brengt voordelen met zich mee. Het waxen, oliën en lakken van een echte houten vloer kan veel tijd kosten, maar is nodig om de vloer goed te onderhouden. Bij klik laminaat hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Met de standaard huishoudelijke producten kunt u de laminaatvloeren eenvoudig onderhouden en schoonmaken. De planken blijven op deze manier lang goed.

2. Makkelijk te leggen

Het klik systeem is ideaal voor doe-het-zelf klussers. De vloer is gecreëerd om het eenvoudig te kunnen leggen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Mocht u toch liever het leggen van de vloer overlaten aan professionals dan kunt u gebruik maken van onze legservice.

3. De prijs

Daarnaast is klik laminaat erg betaalbaar. Luxury Floors biedt al laminaat klik vloeren aan vanaf €3,95 per m2. De prijs van de vloeren verschillen per type en merk. Luxury Floors garandeert echter de laagste prijs en heeft gedurende het hele jaar geweldige aanbiedingen op de laminaat vloeren met kliksysteem.

4. Veel stijlen en kleuren

De laminaatvloeren zijn te bestellen in diverse variaties. De vloer kan zo perfect aansluiten op uw interieur. Van een visgraatvloer met een lichte kleur planken tot een vintage stijl met een donkerbruine kleur, veel is mogelijk. Naast de kleur en inlegmethode kunt u ook de breedte van de plank bepalen, waardoor de uitstraling van elke laminaatvloer anders is.

Klik laminaatvloer kopen van Luxury Floors

Bij Luxury Floors is er keuze uit veel verschillende merken en kleuren aan klik laminaatvloeren, zo kunt u voor de juiste prijs de sfeer van uw woning compleet veranderen. De vloeren zijn online aan te schaffen. Wilt u toch liever langskomen om de vloer te zien, zodat u een betere indicatie kunt krijgen van de uitstraling? Kom dan gerust naar onze showroom van 2000m2 waar alle vloeren van Luxury Floors voor u staan uitgestald. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het vinden van uw droomvloer!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen