22 artikelen  

Voordelen van keramische tegels betonlook

Naast het prachtige uiterlijk van de keramische tegels kent de vloer ook nog een aantal andere voordelen. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over het eventueel scheuren van de vloer. Dit kan nog wel eens voorkomen met een vloer van echt beton. Met de keramische tegels betonlook komt dit niet voor en geniet u van een vloer slijtvast is en niet snel krassen krijgt. Daarnaast is de vloer makkelijk te onderhouden en dus een duurzame keuze.

Een industrieel interieur met keramische tegels betonlook

Wilt u ook de sfeer van een New Yorkse loft creëren in uw woning? Dan zijn de keramische tegels in betonlook zeker een goede keuze voor u. Deze vloer maakt een ruimte niet alleen gezellig maar geeft het ook karakter. Om de industriële uitstraling van het interieur compleet te maken kunt u zelf nog elementen van hout en staal toevoegen met daarbij donkere aardetinten.

Diverse stijlen keramische tegels betonlook

Bij Luxuryfloors vindt u keramische tegels betonlook in verschillende stijlen. Zowel tegels met een lichte uitstraling als tegels met een donkerdere kleur. Gaat uw voorkeur uit naar een donkere vloer? Kies dan bijvoorbeeld voor de RAK Surface Copper 750x750 LXF1305 die met zijn donkerbruine tint echt warmte aan uw woning geeft. Wanneer u toch liever voor een iets lichtere vloer wilt kiezen, kunt u bijvoorbeeld denken aan de RAK Surface Concrete Grey 750x750 LXF1333 die mooi te combineren is in een ruimte als de badkamer.

Keramische tegels betonlook kopen bij Luxuryfloors

Bent u geïnteresseerd in één van de keramische tegels betonlook? Dan geven wij u graag advies over de juiste keuze voor een vloer. Bij Luxuryfloors helpen wij u graag met deskundig personeel in de zoektocht naar uw nieuwe vloer. Met het grootste assortiment aan vloeren in Nederland vindt u bij ons niet alleen keramische tegels, maar ook houten vloeren, PVC, laminaat en nog veel meer. Kom gerust eens langs in onze showroom in Kampen om alle vloeren te bekijken!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen