4 artikelen  
De voordelen van keramische tegels marmer

Keramische tegels zijn goed en makkelijk te onderhouden, terwijl echte marmeren tegels nog wel eens wat onderhoud kunnen vereisen. Daarnaast zijn de harde keramische marmer tegels moeilijk te breken. Tegels van echt marmer kunnen nog wel eens breken door de lijnen die door het gesteente lopen. Wanneer u overweegt om te kiezen voor een marmerlook in een bepaalde ruimte in huis zijn de keramische tegels marmer van Luxuryfloors een goede keuze om ook nog eens mee te besparen in kosten.

Verschillende varianten van de keramische tegels marmer

Bij Luxuryfloors vindt u verschillende varianten op de keramische tegels marmer. Zo kunt u kiezen voor een variatie in kleur en design van het marmer. De ene tegel heeft een rustigere uitstraling dan de andere en de ene vloer bevat meer effect van scheuren in het zogenaamde gesteente. Wilt u voor een iets speelser effect gaan? Kies dan voor de keramische tegels marmer met een beige kleur er doorheen verwerkt zoals de Geo Tiles Crash Beige 600x600 Hoogglans LXF1799. Wanneer u voor een iets rustigere, lichte uitstraling wilt gaan en meer van minimalisme houdt, kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de Geo Tiles Statuary Blanco 600x600 Natural LXF1454.

De keramische tegels marmer toepassen in uw woning

Voor iedere woonstijl zijn er wel geschikte keramische tegels verkrijgbaar. Doordat u de tegels voor zowel de vloer als wand kunt toepassen, kunt u echt eenheid creëren in een ruimte. Met de keramische tegels marmer brengt u een luxe sfeer in een bepaalde ruimte. Of dit nou om de badkamer of een andere kamer gaat, met de juiste combinatie van interieur en keramische tegels bereikt u een prachtig resultaat.

Keramische tegels marmer in combinatie met vloerverwarming

Doordat de keramiek erg dun is, zijn de keramische tegels marmer goed te combineren met vloerverwarming. De warmte wordt makkelijk geleid via de tegels waardoor u geen last meer heeft van koud voeten. Vooral in de winter is dit een fijne bijkomstigheid en geniet u van een mooie vloer die u ook nog eens warm houdt.

Het leggen van de keramische tegels marmer door Luxuryfloors

Het leggen van keramische tegels is iets minder makkelijk dan het leggen van bijvoorbeeld laminaat. Het grote formaat van de tegels zorgt ervoor dat er erg precies maatwerk vereist is. Het kan namelijk voorkomen dat bepaalde tegels bijgesneden moeten worden en hiervoor is een tegelsnijder nodig. Bij Luxuryfloors kunt u daarom gemakkelijk gebruik maken van de legservice. Zo krijg u op een vakkundige manier uw keramische marmer tegels gelegd.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen