3 artikelen  

Verwijder alle

Voordelen van keramische tegels

Vanzelfsprekend zijn er verschillende voordelen van keramische tegels te onderscheiden. De meeste mensen kiezen voor een tegelvloer, omdat het geheel onderhoudsarm is. Dit betekent dat u nauwelijks moeite hoeft te doen om de vloer in een schitterende staat te houden. Het meerdere keren per week reinigen van de keramische tegels is al voldoende. Hiervoor heeft u slechts een stofzuiger en dweil nodig. De stofzuiger zal al het stof en vuil uit de voegen zuigen, terwijl het dweilen ervoor zorgt dat de tegelvloer weer gaat stralen. Laat u per ongeluk wijn, bier of frisdrank op de vloer vallen? Dan is er geen reden tot paniek aangezien de keramische tegels volledig bestand zijn tegen zowel vlekken als krassen. Hierdoor kunt u de geknoeide vloeistof eenvoudig en snel opdweilen.

Laat uw huis groter lijken met Rako tegels

Wist u dat u met de Rako tegels uw huis groter kunt laten lijken? Dit komt doordat deze vloer een stuk lichter is dan een traditionele tegelvloer. Daarnaast hebben de keramische tegels een groot formaat. Dankzij dit formaat creëert u gemakkelijk een optisch effect in uw woning. Hiermee wordt bedoeld dat u door gebruik te maken van de lichtinval een bepaalde ruimte groter kunt laten lijken. Hiermee zijn de Rako tegels ideaal als u een klein huis heeft!

Moderne Rako keramische tegels

Een tegelvloer is vandaag de dag weer helemaal terug dankzij de moderne Rako keramische tegels. Dit merk heeft de modernste trends gecombineerd met keramiek om tot de mooiste vloeren te komen. Op dit moment is het visgraatpatroon niet aan te slepen. Deze tegels zijn gemaakt van het beste keramiek met een PEI-waarde van 4. Dit betekent dat de keramische tegels op iedere plek in uw woning gebruikt kunnen worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de badkamer, de keuken en de woonkamer. Dit maakt het mogelijk om de moderne Rako keramische tegels door te trekken naar verschillende ruimtes. Perfect als u graag een complete uitstraling wilt. Daarnaast zijn de keramische tegels gemakkelijk in een visgraatpatroon te leggen. Bij dit modern patroon heeft u de keuze uit twee legmanieren, namelijk: horizontaal of verticaal. Afhankelijk van de grootte van uw woning kiest u één van de legmanieren.

Rako tegels kopen bij Luxury Floors

Heeft u besloten om Rako tegels te kopen? Kom dan naar Luxury Floors en ervaar bij ons alle gemakken die u van één van de grootste vloerenboeren in Nederland mag verwachten. Zo kunt u in onze showroom in Kampen terecht voor ons uitgebreid assortiment. Hier vindt u niet alleen keramische tegels, maar ook laminaat, PVC en houten vloeren. Door ons groot assortiment aan vloeren en merken is er altijd wel een perfect exemplaar voor iedere woning te vinden. Daarnaast hanteren wij de laagste prijsgarantie van Nederland. Dit betekent dat u de Rako tegels nergens anders goedkoper kunt kopen. Op deze manier maakt Luxury Floors het aanschaffen van een nieuwe vloer wel heel voordelig!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen