11 artikelen  

Verwijder alle

Tegelvloer is weer helemaal modern

Innovatie is al jarenlang één van de belangrijkste aspecten binnen de vloerenwereld. Dit is niet zo gek aangezien mensen steeds meer eisen stellen aan een vloer. Zo moet een vloer tegenwoordig onderhoudsarm, waterbestendig en tegen vloerverwarming kunnen. Om dit allemaal te kunnen realiseren is het noodzakelijk om constant te innoveren. Dit is natuurlijk fantastisch, want vandaag de dag zijn er verschillende soorten vloeren te krijgen. Toch brengt het innoveren nadelen met zich mee voor bepaalde vloeren. Zo zijn de houten vloeren en tegelvloeren langzamerhand in de vergetelheid geraakt. Niet voor niets beschouwen de meeste mensen deze vloeren als ouderwets en onpraktisch. Ondanks het oubollig imago maken steeds meer mensen de overstap naar een tegelvloer. Dit komt doordat de moderne RAK tegels zijn gemaakt van keramiek. Keramiek staat erom bekend dat het oersterk is en gemakkelijk te produceren is. Om deze redenen vindt u in ons assortiment keramische tegels in de natuurlijkste kleuren. Gaat u voor zwart, grijs of toch liever crème?

RAK tegels zijn onderhoudsarm

Wanneer u ervoor kiest om RAK tegels te nemen, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. De keramische tegels van dit merk hebben een sterke kern. Hierdoor kunnen de tegels tegen een stootje en zijn ze uitermate geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast zijn de RAK tegels volledig onderhoudsarm. In tegenstelling tot een houten vloer hoeft u deze vloer niet meerdere keren per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Om de glans van de keramische tegels te behouden, hoeft u slechts een paar keer per week de vloer te reinigen. Dit doet u eenvoudig door al het stof en vuil te verwijderen met een stofzuiger of bezem. Hierna kunt u de tegelvloer dweilen met heet water en groene zeep. Uw RAK tegels zullen weer stralen als ooit tevoren!

Keramische tegels voor ieder interieur

Gaat u regelmatig naar een woonboulevard voor inspiratie? Dan weet u als geen ander hoeveel verschillende interieurstijlen er tegenwoordig zijn. Van Scandinavisch tot aan romantisch. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Natuurlijk wilt u een vloer die het beste past bij het interieur waarvoor u gekozen heeft. Bij Luxury Floors is dit geen enkel probleem. Behalve laminaat en PVC kunt u bij ons ook keramische tegels krijgen. De RAK tegels zijn een absolute favoriet bij onze klanten vanwege het grote aanbod aan kleuren. Dit merk maakt alleen keramische tegels in de modernste kleuren, waardoor er altijd wel een exemplaar te vinden is die schitterend staat bij uw industrieel interieur. Heeft u juist een landelijk interieur? Geen enkel probleem aangezien de RAK tegels ook verkrijgbaar zijn in zachtere kleuren. Kom naar onze showroom en laat u inspireren.

RAK tegels kopen bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat het online aanschaffen van een vloer lastig kan zijn. Om het u een stuk gemakkelijker te maken, krijgt u bij ons de mogelijkheid om drie verschillende kleurstaaltjes te bestellen. Met deze testers kunt u gemakkelijk achterhalen welke vloer het beste staat in uw woning. Is uw keuze gevallen op de prachtige RAK tegels? Dan kunt u de vloer eenvoudig en snel bestellen via onze webwinkel of kom langs in onze showroom in Kampen. Ons deskundig personeel kijkt dan samen met u naar een mooie afwerking. Zodra alles geregeld is, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe vloer zo snel mogelijk bij u thuis geleverd wordt. RAK tegels kopen bij Luxury Floors was nog nooit zo gemakkelijk!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen