4 artikelen  

Verwijder alle


De bijzondere voordelen van de keramische tegels van Grandeur

Laat u inspireren door alle voordelen die de keramische tegels van Grandeur met zich meebrengen. Naast dat u de tegelvloeren van Grandeur ontzettend scherp geprijsd zijn en beschikbaar zijn in de meest natuurlijke kleuren, bevatten de vloeren het beste materiaal keramiek die bestand zijn voor de meest heftige krassen en stoten. Door de sterke meerdere lagen gebakken klei zijn de vloeren geschikt in iedere ruimte van uw woning voor uitbundig dagelijks gebruik.

  • Geschikt voor natte ruimtes: badkamer en keuken
  • Beschikbaar in de mooiste natuurlijke kleuren
  • Beschikt over sterke slijtlagen: bestand tegen vlekken, krassen stoten
  • Vrij van giftige stoffen en 100% recyclebaar
  • Onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen

Zorgeloos genieten op de keramische tegelvloeren van Grandeur bij Luxury Floors

Geniet jarenlang zorgeloos van de keramische tegelvloeren van Grandeur bij Luxury Floors. De collectie van Grandeur bestaat uit tegelvloeren met slijtlagen van de hoogste PEI-waarde die geschikt zijn voor iedere levensstijl dan ook. Hoe hoger de PEI-waarde, des te beter de tegelvloer bestand is tegen extreme omstandigheden.

Ontdek de collectie:

Grandeur: modern, ruimtelijkheid en eenvoud

Met de moderne keramische vloeren van Grandeur hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over koude voeten. De vloeren van Grandeur zijn ideaal te combineren met vloerverwarming in uw woning. Daarnaast door de grote en eenvoudig te plaatsen tegels creëert u het mooiste ruimtelijke effect in uw huis.

Koop vandaag nog bij Luxury Floors!

Overtuigd door de voordelen van de keramische vloertegels van Grandeur? Dat begrijpen we goed! U betaalt bij ons altijd de goedkoopste prijs. Koop vandaag nog eenvoudig online uw geschikte vloer van Grandeur vanaf 32,95 per m2 bij Luxury Floors, dan heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis. Of kom langs in onze showroom dan helpen wij u graag verder. Gebruik maken van onze professionele legservice? Neem dan contact met ons op!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen