4 artikelen  

Verwijder alle


Geo Tiles een van de grootste tegelproducenten koopt u bij Luxury Floors:

Het Spaanse topmerk Geo Tiles is een van de grootste tegelproducenten in de tegelsector. Hun producten worden wereldwijd groot gewaardeerd. Niet alleen om hun prachtige marmeren en keramische tegels die op uw vloer of wand te plaatsen zijn in uw woning. Ook omdat de producten door vakmanschap zijn gemaakt met de beste product technieken. U bent er dus van verzekerd dat u hoge kwaliteit tegels in huis heeft liggen. De tegels beschikken een hoge PEI-waarde die uw vloer bestand maakt tegen water, krassen en stoten. Dit zorgt er voor dat u deze keramische tegels overal kunt plaatsen in welke kamer dan ook van uw woning.

Grootste aanbod keramische tegels van Gio Tiles bij Luxury Floors

Alleen bij Luxury Floors vind je het breedste en mooiste assortiment Geo Tiles Keramische-marmeren tegels met de meest prachtige patronen die perfect bij uw interieur past. Creëer een strak en ruimtelijk effect door de grote eenvoudig te plaatsen tegels. Met een formaat van 60 x 60 cm zorgen de tegels voor een optisch groter beeld en lijkt uw woning stukken ruimer. Tegelijkertijd zijn de tegels van Geo Tiles onderhoudsarm. Ideaal voor mensen die niet van schoonmaken houden en liever hun tijd aan iets anders besteden! U hoeft slechts alleen met een bezem, stofzuiger en dweil de tegels schoonmaken.

Unieke look en voelbare structuur door de keramische tegels van Geo Tiles

Laat je verwonderen door de vele voordelen die de Geo Tiles keramische vloeren u bieden. Architecten zijn niet voor niets onder de indruk van de diversiteit van de tegels. U geeft uw woning een unieke uitstraling door de fantastische marmeren patronen en creëer een extra dimensie in huis door de voelbare structuur in de tegels. Ook als u van plan was uw woning te verduurzamen en vloerverwarming aan te schaffen is dat geen enkel probleem en is combineren mogelijk. Geen zorgen meer over koude voeten in huis!

Ontdek de gehele collectie van Geo Tiles:

Geo Tiles Crash Beige 600x600 Natural LXF1675

Geo Tiles Statuary Blanco 600x600 Natural LXF1454

Geo Tiles Kairos Blanco 600x600 Natural LXF1696

Geo Tiles Statuary Blanco 600x600 Hoogglans LXF1453

Geo Tiles Kairos Blanco 600x600 Hoogglans LXF1695

Geo Tiles Crash Beige 600x600 Hoogglans LXF1799

Geo Tiles Keramische en marmeren tegels koopt u bij Luxury Floors!

Overtuigd van de fantastisch kwaliteiten van onze Geo Tiles keramische tegel collectie? Dat begrijpen wij goed! Bij ons bent u verzekerd van de grootste voorraad vloeren voor de meest scherpe prijzen. Vanaf 28,95 per m2 bent u al eigenaar van prachtige tegels van Geo Tiles. Bestel uw gewenste vloer vandaag nog en profteer van onze snelle lever service. Wilt u uw vloer liever laten plaatsen door een professional? Maak dan gebruik van onze legservice, en u kunt langdurig genieten van uw vloer!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen