Altijd de laagste prijsgarantie!

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


JAB Rigid click pvc: moderne en tijdloze vloeren

Modern en Tijdloos: met de vloeren van JAB voldoet u aan de hedendaagse behoefte en aan individueel vormgegeven en een eigentijds interieur. Dankzij JAB hun reliëfstructuur en veelzijdige creaties krijgt elke vloer zijn eigen bijzondere uitstraling. Opzoek naar een PVC click vloer die weinig onderhoud nodig heeft dan bent u aan het goede adres. Bekijk het gehele assortiment JAB PVC click vloeren op onze website.

Gemakkelijke klikbare PVC vloeren

De JAB PVC click vloeren zijn gemakkelijke klikbare vloeren en in verschillende varianten te krijgen. De vloeren zijn zowel in Rigid-variant als Dryback variant te verkrijgen. Bent u opzoek naar een nieuwe klikgeneratie? Dan bent u hier aan het juiste adres. De Rigid is een nieuwe klikgeneratie die voorzien is van een solide kern en geïntegreerde geluiddempende ondervloer, en zeer gemakkelijk te leggen en enorm makkelijk in onderhoud. Heeft u veel last van geluidsoverlast van u vloer? Of behoefte aan gemak? Dan is deze geluiddempende ondervloer de perfecte oplossing. Doormiddel van de hoge stabiliteit en de click-plus legtechnologie zorgt JAB voor een flexibele vormgeving en enorm veel tijdsbesparingen.

PVC vloeren van JAB

JAB is een middelgroot familiebedrijf dat staat voor stijlvol wonen en is ontstaan in 1946. Het assortiment van de JAB is één van de meest uitgebreide in de branche en gaat gepaard met een unieke verscheidenheid aan ontwerpen, kwaliteiten en kleuren. Met de zeer prettige ontwerpen en een aangenaam gevoel, biedt JAB exclusieve creaties aan en creëert een speciale woonervaring. De premiumklasse kwaliteiten van JAB hebben de perfecte vloerbedekking voor elke inrichtingsstijl. De click vloeren van JAB gaan bijzonder lang mee, dit komt door de kwaliteit die JAB heeft.

Goedkope PCV vloeren van JAB

De prijzen van JAB zijn zeer voordelig bij Luxury Floors. Een zeer moderne en speciale vloer heeft u al vanaf €37,95 per m². U krijgt daarbij ook een uitstekende service en onderhoudt garantie. U kunt natuurlijk ook nog een stapje duurder gaan bij de vloeren van JAB. Vanaf €47,95 per m² heeft u een JAB J-RCL-vloer.

Uitstekende kwaliteit PVC

De vloeren van JAB hebben een fabrieksgarantie van 20 jaar, zodat u onbezorgd jarenlang van uw vloer kan genieten. Verder heeft de collectie van JAB Rigid click PVC een slijtage laag van 0.55. Dat wil zeggen dat deze vloer redelijk tot zwaar huishoudelijk gebruik aan kan. Een woonkamer met gezin en/of huisdieren zou dit gemakkelijk moeten kunnen hebben. Een JAB Rigid click pvc vloer is geschikt voor ieder huishouden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen