Altijd de laagste prijsgarantie!

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Unieke en karakteristieke vloeren

Tijdloos en modern: met de vloeren van JAB voldoet u aan de hedendaagse behoefte en aan individueel vormgegeven en een eigentijds interieur. Dankzij JAB hun reliëfstructuur en veelzijdige creaties krijgt elke vloer zijn eigen unieke en karaktervolle uitstraling. U wilt toch een vloer die niet alleen van goede kwaliteit is maar ook uniek en stijlvol? Iedereen zal onder de indruk van uw vloer zijn. Bekijk hier nu het gehele assortiment van JAB PVC vloeren voor een stijlvol huis.

JAB Anstoetz PVC vloeren

JAB is een middelgroot familiebedrijf dat staat voor stijlvol wonen en is ontstaan in 1946. Het assortiment van de gerenommeerde textieleditor is de meest uitgebreide in de branche en boeit met een unieke verscheidenheid aan ontwerpen, kwaliteiten en kleuren. Met buitengewone ontwerpen en een zeer aangenaam gevoel, bieden de exclusieve creaties van JAB Flooring een speciaal soort woonervaring. De premiumklasse kwaliteiten van de vloerenexpert hebben de perfecte vloerbedekking voor elke inrichtingsstijl. De vloeren van JAB gaan bijzonder lang mee, dit komt door de kwaliteit die JAB heeft.

Voordelige PVC vloeren van JAB

De prijzen van JAB zijn zeer voordelig bij Luxury Floors. Een zeer moderne en unieke vloer heeft u al vanaf €37,95 per m². Met deze vloer krijgt u dan ook echt waar voor uw geld. U kunt natuurlijk ook nog een stapje duurder gaan bij de vloeren van JAB. Vanaf €47,95 per m² heeft u een JAB J-RCL-vloer.

Hoge kwaliteit vloeren van JAB

De Vloeren van JAB hebben een fabrieksgarantie van 20 jaar, zodat u bij een fabrieksfout nog jarenlang garantie hebt. Verder heeft de collectie van JAB PVC een slijtage laag van 0.55. Dat wil zeggen dat de vloer geschikt is voor redelijk tot zwaar huishoudelijk gebruik. Een woonkamer met gezin en/of huisdieren zou dit gemakkelijk moeten kunnen hebben. Met een slijtage laag van 0.55 zit u altijd gebakken.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen