4 artikelen  

Verwijder alle


Niet te vergelijken met een houten vloer

Denkt u aan Quick-Step, dan denkt u hoogst waarschijnlijk aan laminaat en PVC vloeren in de meest trendy kleuren. Dit is niet zo gek aangezien dit de vloeren zijn waar het Amerikaanse merk zich jarenlang op heeft gericht. Toch hebben de vloerenspecialisten van Quick-Step niet stil gezeten. De afgelopen jaren zijn ze constant bezig geweest met het vernieuwen van hun vloeren, waardoor de toevoeging van parketvloeren natuurlijk niet mocht ontbreken. Deze vloeren vindt u in de Quick-Step Variano collectie en lijken op het eerste gezicht op een houten vloer. Een belangrijk verschil is dat traditionele houten vloeren zijn gemaakt van massief hout, terwijl dit bij de Quick-Step parketvloeren niet het geval is. Deze vloeren zijn immers gemaakt van verschillende lagen hout.

Vloerverwarming in combinatie met Quick-Step Variano

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vloerverwarming te nemen. Niet alle vloeren zijn hiervoor geschikt, waardoor het vinden van die ene perfecte vloer nog lastiger is. Om een vloer te kunnen combineren met vloerverwarming moet de vloer immers niet alleen dun zijn, maar ook een lage warmteweerstand. Met de Quick-Step Variano parketvloeren bent u hiervan verzekerd. Deze vloer heeft een dikte van 14 millimeter, maar beschikt over een laag multiplex. Dit materiaal laat gemakkelijk de warme lucht van een vloerverwarming door. Hierdoor zult u tijdens koude winterdagen nooit meer last hebben van koude voeten.

Luxury Floors is uw Quick-Step Variano dealer

Overweegt u om één van de Quick-Step Variano parketvloeren te bestellen? Kom dan naar Luxury Floors en geniet van al onze voordelen. Zo vindt u bij ons niet alleen het grootste assortiment aan laminaat, PVC en keramische tegels maar ook verschillende kwaliteitsmerken. Wij zijn bijvoorbeeld al jaren de Quick-Step dealer van Nederland, waardoor u bij ons altijd terecht kan voor de mooiste vloeren uit de meest uiteenlopende collecties. Bovendien hanteren wij de laagste prijsgarantie op ons gehele assortiment. Dit betekent dat u de Quick-Step Variano parketvloeren nergens anders goedkoper kunt krijgen. Hiermee maken wij niet alleen u, maar ook uw portemonnee blij!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen