17 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step parket is geen houten vloer

De meeste mensen kennen het Amerikaanse vloerenmerk Quick-Step alleen van de kwalitatieve PVC vloeren. Deze vloeren komen niet alleen in de meest trendy kleuren, maar ook in verschillende moderne patronen. Toch hebben de vloerenspecialisten van dit merk niet stil gezeten. Door gebruik te maken van de modernste technieken is het Quick-Step parket ontstaan. Deze vloer lijkt op het eerste gezicht op een houten vloer alleen hebben beide vloeren een belangrijk verschil. De traditionele houten vloeren zijn namelijk gemaakt van massief hout, terwijl dit bij het Quick-Step parket niet het geval is. Deze vloer is gemaakt van verschillende lagen hout.

Voordelen van de Quick-Step Palazzo

Het unieke aan de Quick-Step parketvloeren is dat iedere vloer zijn eigen voordelen heeft. Dit doet het merk om ervoor te zorgen dat er altijd wel een geschikte parketvloer is voor de woonkamer, keuken en de slaapkamer. Niet voor niets hebben de Quick-Step Palazzo vloeren hun eigen eigenschappen gekregen, namelijk:

  • Extra groot formaat van 182 x 19 centimeter
  • Een dikte van 14 millimeter
  • Volledig krasbestendig
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Kan zowel zwevend als gelijmd worden gelegd
  • Verkrijgbaar in negentien spraakmakende kleuren

Quick-Step Palazzo onderhouden

De Quick-Step Palazzo parketvloeren bieden veel meer voordelen dan een traditionele houten vloer. Toch is het wel belangrijk om te weten dat een parketvloer jaarlijks onderhoud nodig heeft om zijn levensduur te behouden. Dit doet u door minimaal twee keer per jaar de vloer te behandelen met houtolie. Deze olie trekt in de verschillende lagen hout, waardoor het een beschermlaag vormt tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kunt u denken aan het stofzuigen en dweilen van de Quick-Step Palazzo vloer.

Luxury Floors is uw Quick-Step Palazzo dealer

Overweegt u om één van de Quick-Step Palazzo parketvloeren te kopen? Kom dan naar Luxury Floors en geniet van al onze voordelen. Zo vindt u bij ons niet alleen het grootste assortiment aan laminaat, PVC en keramische tegels maar ook verschillende kwaliteitsmerken. Wij zijn bijvoorbeeld al jaren de Quick-Step dealer van Nederland, waardoor u bij ons altijd terecht kan voor de mooiste vloeren uit de meest uiteenlopende collecties. Bovendien hanteren wij de laagste prijsgarantie op ons gehele assortiment. Dit betekent dat u de Quick-Step Palazzo parketvloeren nergens anders goedkoper kunt krijgen. Hiermee maken wij het aanschaffen van een nieuwe vloer wel heel voordelig!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen