4 artikelen  

Verwijder alle


Te combineren met ieder interieur

Iedere interieurstijl kenmerkt zich tegenwoordig door zijn eigen unieke eigenschappen. Zo richt een landelijke uitstraling zich bijvoorbeeld geheel op het gebruik van lichte kleuren en natuurlijke materialen. Hierbij kunt u denken aan hout, kurk en steen. Een industrieel interieur richt zich daarentegen meer op donkere kleuren en robuuste materialen, zoals: steen, metaal en hout. Hierdoor kan het lastig zijn om een vloer te vinden die in perfecte harmonie samengaat met uw interieurstijl. Door te kiezen voor één van de Quick-Step Massimo parketvloeren haalt u een tijdloze vloer in huis die gemakkelijk te combineren is. Het maakt hierdoor niet meer uit of u een landelijk, romantisch of een industrieel interieur heeft, want de Quick-Step Massimo vloeren passen overal bij.

Alle eigenschappen van de Quick-Step Massimo

Alle parketvloeren van het Amerikaanse merk Quick-Step beschikken ieders over hun eigen eigenschappen. De voornaamste reden hiervan is dat het volgens het merk altijd mogelijk moet zijn om in iedere ruimte een parketvloer te leggen. Hierbij kunt u denken aan de woonkamer, keuken en de slaapkamer. Natuurlijk mocht dit bij de Quick-Step Massimo vloeren niet ontbreken. Alle eigenschappen van deze parketvloeren zijn:

  • Extra groot formaat van 240 x 26 centimeter
  • Een dikte van 14 millimeter
  • Volledig slijt- en krasbestendig
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Kan zowel zwevend als gelijmd worden gelegd
  • Verkrijgbaar in vier landelijke kleuren

Quick-Step Massimo jaarlijks onderhouden

Dankzij deze unieke eigenschappen is een Quick-Step Massimo vloer veel aantrekkelijker dan een traditionele houten vloer. Dit komt onder andere doordat een parketvloer is gemaakt van verschillende lagen hout in plaats van massief hout. Hierdoor is het mogelijk om de Quick-Step Massimo parketvloeren in een handomdraai te reinigen. Wel is het belangrijk om te weten dat deze vloeren net zoveel onderhoud nodig hebben als een houten vloer. Door de vloer minimaal twee keer per jaar volledig te behandelen met houtolie beschermt u niet alleen de vloer, maar verlengt u ook de levensduur.

Bestel Quick-Step Massimo eenvoudig bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat het uitzoeken van een nieuwe vloer lastig is. U moet namelijk niet alleen rekening houden met uw interieur, maar ook met de lichtinval, de grootte van de ruimtes en de tientallen verschillende kleuren. Hierdoor kan het gebeuren dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Om dit te voorkomen krijgt u bij ons de mogelijkheid om drie gratis kleurstalen mee te nemen. Hiermee bepaalt u gemakkelijk of de desbetreffende vloer in uw woning staat. Zodra u een keuze heeft gemaakt, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe vloer binnen 24 uur bij uw thuis geleverd is. Met zoveel voordelen wordt het bestellen van een Quick-Step Massimo parketvloer wel heel gemakkelijk!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen