2 artikelen  

Verwijder alle


Hongaarse Punt steeds populairder

De afgelopen jaren is een Hongaarse Punt vloer steeds populairder geworden. Dit is niet zo gek aangezien deze houten vloer enorm veel lijkt op de welbekende visgraat vloer. Toch zit er een belangrijk verschil tussen beide vloeren. Bij een Hongaarse Punt vloer liggen namelijk de uiteindes van de planken tegen elkaar aan in een hoek van 45 tot 60 graden, terwijl dit bij een visgraat vloer een hoek van 90 graden is. Hierdoor hebben de Quick-Step Intenso parketvloeren een rechte naad die ook wel bekend staat als de ‘sergeantstreep’.

Quick-Step Intenso heeft verschillende legmanieren

Bent u helemaal overtuigd van de klassieke en rustgevende uitstraling die de Hongaarse Punt met zich meebrengt? Dan is het handig om te weten dat de Quick-Step Intenso parketvloer op twee verschillende manieren gelegd wordt, namelijk: horizontaal en verticaal. Welke legmanier u kiest is geheel afhankelijk van een aantal factoren. Zo moet u niet alleen kijken naar de lichtinval, maar ook naar de grootte van de desbetreffende ruimte. Leg de Hongaarse Punt bijvoorbeeld eens horizontaal neer wanneer u meerdere smalle kamers in huis heeft. Door de parketvloer juist verticaal neer te leggen, zorgt u ervoor dat iedere ruimte langer oogt. Dankzij de lichtinval is het mogelijk om optische effecten te creëren.

Luxury Floors helpt bij de Quick-Step Intenso

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat niet iedereen een vakman is op het gebied van een Hongaarse Punt vloer leggen. Daarom is het bij aanschaf van uw nieuwe parketvloer mogelijk om uw vloer te laten leggen door onze specialisten. Zij komen dan bij uw thuis om de Quick-Step Intenso vloer in een handomdraai te leggen. Legt u de Hongaarse Punt vloer toch liever zelf? Dat is geen enkel probleem! Wij zorgen er namelijk altijd voor dat uw nieuwe vloer binnen 24 uur bij uw thuis geleverd is. Zo kunt u zo snel mogelijk beginnen met het leggen van uw vloer. Natuurlijk staan onze specialisten ook altijd voor u klaar indien u vragen heeft over de Quick-Step Intenso parketvloer.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen