8 artikelen  

Verwijder alle


De keuze is reuze met Quick-Step Imperio

Niets is vervelender dan het uitzoeken van een nieuwe vloer. Tegenwoordig zijn er niet alleen verschillende soorten vloeren, maar ook diverse kleuren en patronen. Hierdoor is het begrijpelijk dat u inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet. Om dit probleem te voorkomen zijn er de Quick-Step Imperio parketvloeren. De vloeren uit deze collectie hebben een tijdloze uitstraling en zijn verkrijgbaar in acht natuurlijke kleuren. Dit maakt het mogelijk om de parketvloeren te combineren met bijvoorbeeld een landelijk, romantisch of een industrieel interieur. Het maakt niet uit waar u voor kiest, want de keuze is reuze met de Quick-Step Imperio vloeren.

Makkelijk te combineren met vloerverwarming

Heeft u een vloerverwarming in uw woning? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want de Quick-Step Imperio vloeren zijn hiervoor geschikt. Dit heeft te maken met dat een parketvloer niet is gemaakt van massief hout, maar uit verschillende lagen hout. Tussen deze diverse lagen zit multiplex. Dit is een plaatvormig composietmateriaal dat een lage warmteweerstand heeft. Hierdoor is het mogelijk dat de warme lucht van uw vloerverwarming door de Quick-Step Imperio parketvloer trekt. Iedere ruimte in uw woning zal dankzij de vloer snel aangenaam warm voelen.

Quick-Step Imperio kopen bij Luxury Floors

Laat u inspireren door het grote assortiment van Luxury Floors. Wij zitten op slechts 20 minuten rijden vanaf Zwolle. Doordat wij op een centrale plek zitten, zijn wij voor heel Nederland goed te bereiken. Daarnaast staat in onze showroom ons deskundig personeel altijd voor u klaar om samen de beste vloer uit te zoeken. Bij ons heeft u onder andere de keuze uit houten vloeren, maar ook uit PVC, laminaat en keramische tegels. Bovendien hebben alle onze vloeren de laagste prijsgarantie van Nederland. Dit houdt in dat u de Quick-Step Imperio vloeren nergens anders goedkoper kunt kopen. Hierdoor weet u altijd zeker dat u nooit te veel betaalt voor een vloer!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen