2 artikelen  

Verwijder alle


Visgraat parketvloer voor ieder modern huis

Vandaag de dag heeft bijna iedereen wel een visgraatvloer in huis liggen. Dit is niet zo gek aangezien dit bijzonder patroon in perfecte harmonie samengaat met een industrieel, Scandinavisch of een landelijk interieur. En laat deze drie interieurstijlen nou ontzettend populair zijn. Toch is het mogelijk om binnen de visgraatvloeren uniek te blijven. Dit doet u gemakkelijk door te kiezen voor een visgraat parketvloer. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkeld door het Amerikaanse merk Quick-Step en slechts sinds enkele maanden verkrijgbaar. Hiermee weet u zeker dat u een vloer in huis haalt die niemand anders nog heeft.

Quick-Step Disegno visgraatvloer plaatsen

Wilt u zeker weten dat uw visgraatvloer niet overheen komt met die van de buren? Kies er dan eens voor om de vloer op een andere manier te plaatsen. Bij de Quick-Step Designo visgraatvloer is het immers mogelijk om de vloer zowel zwevend als gelijmd te leggen. Dit is geheel afhankelijk van het feit of u in de toekomst uw vloer wilt meenemen naar een ander huis. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de Quick-Step Designo visgraatvloer horizontaal of verticaal te plaatsen. Wanneer u besluit om de parketvloer horizontaal te leggen, dan lijkt een smalle ruimte al snel breder. Heeft u juist een korte ruimte? Dan legt u de visgraatvloer uiteraard verticaal.

Koop Quick-Step Disegno eenvoudig bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat het uitzoeken van een nieuwe vloer een lastig proces kan zijn. U moet namelijk niet alleen rekening houden met uw interieur, maar ook met de lichtinval, de grootte van de ruimtes en de tientallen verschillende kleuren. Hierdoor kan het gebeuren dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Om dit te voorkomen krijgt u bij ons de mogelijkheid om drie gratis kleurstalen mee te nemen. Hiermee bepaalt u gemakkelijk of de desbetreffende vloer in uw woning staat. Heeft u een keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe vloer binnen 24 uur bij uw thuis geleverd is. Met zoveel voordelen wordt het kopen van een Quick-Step Disegno parketvloer wel heel gemakkelijk!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen