5 artikelen  

Verwijder alle


De keuze is reuze met Quick-Step Compact Grande

Wanneer u binnenkort gaat verhuizen of verbouwen, dan weet u als geen ander dat het uitzoeken van een nieuwe vloer een pittige klus is. Er zijn namelijk vandaag de dag verschillende varianten, kleuren en patronen verkrijgbaar. Hierdoor is het begrijpelijk dat u geen keuze kan maken. Om het u gemakkelijker te maken is de Quick-Step Compact Grande parketvloer op de markt gebracht. Deze schitterende houten vloer beschikt over grote planken waarmee u in een oogopslag elke kleine ruimte groter laat lijken. Bovendien heeft u met deze parketvloer de keuze uit vijf natuurlijke kleuren die u kennis laten maken met de wonderen uit de natuur.

Verschillende legmanieren voor een optisch effect

Heeft uw woning meerdere kleine ruimtes? Dan weet u als geen ander dat deze ruimtes al snel benauwd kunnen voelen. De meeste mensen verhuizen hierdoor dan ook graag naar een groter huis. Met de komst van de huizencrisis is dit niet altijd mogelijk, waardoor steeds meer mensen besluiten om te gaan verbouwen. Dit is een uitstekende keuze aangezien u een kleine ruimte al aanzienlijk kunt vergroten met behulp van de Quick-Step Compact Grande parketvloer. Deze vloer is immers op twee verschillende manieren te leggen waarmee u in een handomdraai een optisch effect krijgt. Leg de houten vloer bijvoorbeeld eens horizontaal neer om een ruimte groter te laten lijken. Door de Quick-Step Compact Grande vloer juist verticaal neer te leggen, zorgt u ervoor dat iedere ruimte langer oogt. Speel met de lichtinval en ontdek wat werkt voor uw woning!

Quick-Step Compact Grande kopen bij Luxury Floors

Laat u inspireren door het grote assortiment van Luxury Floors. Wij zitten op slechts 20 minuten rijden vanaf Zwolle. Doordat wij op een centrale plek zitten, zijn wij voor heel Nederland goed te bereiken. Daarnaast staat in onze showroom ons deskundig personeel altijd voor u klaar om samen de beste vloer uit te zoeken. Bij ons heeft u onder andere de keuze uit houten vloeren, maar ook uit PVC, laminaat en keramische tegels. Bovendien hebben alle onze vloeren de laagste prijsgarantie van Nederland. Dit houdt in dat u de Quick-Step Compact Grande vloeren nergens anders goedkoper kunt kopen. Hierdoor weet u altijd zeker dat u nooit te veel betaalt voor een vloer!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen