9 artikelen  

Verwijder alle


Veel keuze met de Quick-Step Compact vloeren

Vandaag de dag vinden veel mensen het lastig om die ene perfecte vloer te vinden. Dit is niet zo verrassend aangezien er momenteel ontzettend veel keuze is. Hierbij kunt u denken aan verschillende varianten, kleuren en patronen. Niet zo vreemd dus dat u inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet. Om uw zoektocht gemakkelijker te maken, kunt u kiezen voor de Quick-Step Compact parketvloer. Deze vloer heeft een eenvoudige uitstraling en past hierdoor perfect bij een minimalistisch interieur. Door het grote aanbod aan natuurlijke kleuren is er bovendien altijd een exemplaar te vinden voor uw woning.

Vloerverwarming is geen enkel probleem

Heeft u recent een vloerverwarming laten leggen? Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want de Quick-Step Compact parketvloer is hier geschikt voor. Dit is mogelijk doordat de houten vloer bestaat uit meerdere lagen hout en tussendoor is afgewerkt met multiplex. Multiplex is een composietmateriaal en staat bekend om zijn lage warmteweerstand. Door deze materialen met elkaar te combineren, is er een parketvloer ontstaan die gemakkelijk de warme lucht doorlaat. Hierdoor zal het niet alleen snel aangenaam warm voelen, maar krijgt u ook nooit meer last van koude voeten tijdens de wintermaanden. Hiermee is de Quick-Step Compact parketvloer ideaal voor echte koukleumen!

Luxury Floors helpt bij de Quick-Step Compact

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat niet iedereen een vakman is op het gebied van een vloer leggen. Daarom is het bij aanschaf van uw nieuwe parketvloer mogelijk om uw vloer te laten leggen door onze specialisten. Zij komen dan bij uw thuis om de Quick-Step Compact vloer in een handomdraai te leggen. Legt u de vloer toch liever zelf? Dat is geen enkel probleem! Wij zorgen er namelijk altijd voor dat uw nieuwe vloer binnen 24 uur bij uw thuis geleverd is. Zo kunt u zo snel mogelijk beginnen met het leggen van uw vloer. Natuurlijk staan onze specialisten ook altijd voor u klaar indien u vragen heeft over de Quick-Step Compact parketvloer.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen