Altijd de laagste prijsgarantie!

10 artikelen  

Verwijder alle


Verschillende kleuren voor ieder interieur

Het is inmiddels algemeen bekend dat iedere interieurstijl zijn eigen kenmerken heeft. Zo richt een industriële uitstraling zich bijvoorbeeld geheel op het gebruik van donkere kleuren en robuuste materialen. Hierbij kunt u denken aan stoere materialen, zoals: steen, metaal en hout. Een landelijk interieur daarentegen richt zich veelal op de lichtere aspecten. Door al deze verschillende kenmerken kan het lastig zijn om een vloer te vinden die precies past bij uw interieurstijl. Met de Quick-Step Castello parketvloer heeft u dit probleem niet meer. Deze vloer heeft een tijdloze uitstraling met een stoere afwerking en is verkrijgbaar in tien kleuren. Hierdoor is de Quick-Step Castello parketvloer gemakkelijk te combineren met vrijwel ieder interieur.

Alle eigenschappen van de Quick-Step Castello

Alle parketvloeren van het Amerikaanse merk Quick-Step beschikken ieders over hun eigen eigenschappen. De voornaamste reden hiervan is dat het volgens het merk altijd mogelijk moet zijn om in iedere ruimte een parketvloer te leggen. Hierbij kunt u denken aan de woonkamer, keuken en de slaapkamer. Natuurlijk mocht dit bij de Quick-Step Castello vloeren niet ontbreken. Alle eigenschappen van deze parketvloeren zijn:

  • Formaat van 182 x 14,5 centimeter
  • Een dikte van 14 millimeter
  • Volledig slijt- en krasbestendig
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Kan zowel zwevend als gelijmd worden gelegd
  • Keuze uit verschillende afwerkingen
  • Verkrijgbaar in tien stoere kleuren

Onderhoud verlengt de levensduur van een parketvloer

Dankzij alle unieke eigenschappen van de Quick-Step Castello parketvloer, is deze vloer veel aantrekkelijker dan een traditionele houten vloer. De voornaamste reden hiervoor is dat een parketvloer is gemaakt van verschillende lagen hout in plaats van massief hout. Hierdoor is het mogelijk om de Quick-Step Castello parketvloeren gemakkelijk te reinigen. Wel is het belangrijk om te weten dat deze vloeren net zoveel onderhoud nodig hebben als een houten vloer. Door de vloer minimaal twee keer per jaar volledig te behandelen met houtolie verlengt u de levensduur. Op deze manier heeft u jarenlang plezier van uw vloer!

Luxury Floors is uw Quick-Step Castello dealer

Overweegt u om één van de Quick-Step Castello parketvloeren te kopen? Kom dan naar Luxury Floors en geniet van al onze voordelen. Zo vindt u bij ons niet alleen het grootste assortiment aan laminaat, PVC en keramische tegels maar ook verschillende kwaliteitsmerken. Wij zijn bijvoorbeeld al jaren de Quick-Step dealer van Nederland, waardoor u bij ons altijd terecht kan voor de mooiste vloeren uit de meest uiteenlopende collecties. Bovendien hanteren wij de laagste prijsgarantie op ons gehele assortiment. Dit betekent dat u de Quick-Step Castello parketvloeren nergens anders goedkoper kunt krijgen. Hiermee maken wij het aanschaffen van een nieuwe vloer wel heel voordelig!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen