Meister houten vloer kopen bij Luxury Floors

20 artikelen  

Verwijder alle


Betaalbare houten vloeren

Op zoek naar een betaalbare houten vloer? Dan zijn de vloeren van Meister precies wat u zoekt. Het merk Meister produceert namelijk kwalitatieve houten vloeren tegen een eerlijke prijs. Bij Meister bent u dan ook verzekerd van kwaliteit. Wij van Luxury Floors vinden dat kwaliteit altijd betaalbaar moet zijn. Bij ons betaald u dan ook nooit te veel. Bij ons vindt u de beste houten vloeren tegen de scherpste prijzen. De vloeren van Meister zijn een prachtig aanzicht in elke ruimte, neem snel een kijkje in ons assortiment.

Voordelen van Meister

De houten vloeren van Meister kennen veel voordelen. We hebben enkele belangrijke voordelen op een rijtje gezet:

  • Een houten vloer van Meister zorgt voor een prachtige uistraling in uw woning of ruimte
  • De houten toplaag creëert een unieke en luxe sfeer
  • Een parketvloer verhoogt de waarde van uw woning
  • Een houten vloer van Meister gaat vele jaren mee
  • Houten vloeren zijn slijtvaster dan PVC of laminaat
  • Houten vloeren zijn relatief eenvoudig te herstellen d.m.v. schuren

Meister houten vloer leggen

De houten vloeren van Luxury Floors zijn eenvoudig te leggen dankzij onze clickverbinding, zo ook de houten vloeren van Meister. Waar u wel rekening mee moet houden is dat u de stroken op maat moet snijden. Vervolgens kunt u ze eenvoudig in elkaar klikken. Onze clicksystemen zijn van hoge kwaliteit en om deze reden blijven de planken dan ook goed in elkaar zitten.

Houten vloer onderhouden

Hoe kunt u het beste een houten vloer onderhouden? Wij raden aan uw houten vloer zoveel mogelijk vrij te houden van zandkorrels en bijvoorbeeld stof. Ook is het nodig om eens in de 10 tot 15 jaar uw houten vloer of parketvloer te schuren, om vervolgens een nieuwe laklaag toe te voegen. Wanneer u uw houten vloer goed onderhoud kan uw vloer wel decennialang meegaan!

Meister houten vloer kopen? Bestel nu!

Geïnteresseerd in de houten vloeren van Meister? Neem meteen een kijkje in ons assortiment en laat u verassen door meer dan 50 verschillende soorten houten vloeren. Vraag nu een offerte aan en geniet van onze scherpe prijzen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen