Houten visgraat vloer kopen


Zoekt u een houten visgraat vloer? Dit is een vloer met een tijdloze look die past in bijna elk interieur. Bij Luxury Floors vindt u een grote collectie houten visgraat vloeren. Massief houten vloeren zijn van natuurlijk materiaal en ontzettend duurzaam. Doordat ze tijdloos zijn én van hoge kwaliteit, kunt u erg lang van ze genieten. Luxury Floors heeft voor ieder wat wils. Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder.

Voordelen van een houten vloer

Wanneer u kiest voor een houten visgraat vloer, brengt dit vele voordelen met zich mee. Naast het feit dat een houten vloer een prachtige uitstraling geeft aan het interieur, verhoogt hij ook de waarde van uw woning. Meer voordelen van houten vloeren zijn:

  • Houten vloeren zijn duurzaam en tijdloos en gaan erg lang mee.
  • Ze zijn gemakkelijk herstelbaar. Mochten er krassen of putten in de vloer komen, dan kan dit gemakkelijk worden hersteld.
  • Houten vloeren zijn tegenwoordig geschikt voor de meeste vloerverwarming systemen.
  • Een houten vloer is gemaakt van natuurlijk materiaal en is gemakkelijk in onderhoud. Er zijn diverse schoonmaakmiddelen om de vloer juist te onderhouden.

Visgraatvloeren

Een visgraat is een legpatroon dat in het hedendaagse interieur niet meer is weg te denken. Maar wist u wel dat het visgraat legmotief eeuwen geleden ook al ontzettend vaak werd gelegd? Een visgraat vloer werd vaak gelegd in paleizen en dure huizen, aangezien deze vloer klasse en luxe uitstraalde. Tegenwoordig wordt de houten visgraat vloer vaak in diverse huizen en appartementen gelegd. Een visgraat vloer is namelijk tijdloos en geschikt voor verschillende woonstijlen. Bij een visgraat vloer gebruik je planken van dezelfde afmetingen die je in een hoek van 90 graden legt. De kopse kant van de ene plank wordt haaks op de lange zijde van de andere plank gelegd

Verschillende soorten hout en kleuren

In ons assortiment hebben we houten visgraat vloeren verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zit zeker een soort tussen die past bij uw gewenste interieur. Wilt u bijvoorbeeld een donkere vloer met zichtbare knoesten die zorgen voor een klassieke uitstraling? Of hebt u liever een lichtere kleur die een rustige en moderne uitstraling creëert? Voor ieder gewenst interieur hebben we bij Luxury Floors een houten visgraat vloer.

Koop uw houten visgraat vloer bij Luxury Floors

Vraag nu een offerte aan voor uw houten visgraat vloer en profiteer vandaag nog van onze laagste prijsgarantie. Onze houten vloeren van de beste kwaliteit koopt u tegen de scherpste prijzen. Bekijk gauw hierboven onze gehele collectie houten visgraat vloeren of kom langs in onze showroom van 2000m ². Heeft u hulp nodig bij het leggen van uw vloer? Onze professionals staan voor u klaar om de vloer te leggen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen