Luxury Floors is hét verkooppunt van Hoomline vloeren!

Bent u op zoek naar PVC van hoge kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs? Dan zijn de PVC vloeren van Hoomline echt wat voor u. Luxury Floors is met trots officiële dealer en verkooppunt van Hoomline. Bij ons vindt u een Hoomline PVC vloer al vanaf €34,95 per m². Ziet u de vloer bij een andere Hoomline dealer of verkooppunt goedkoper? Dan krijgt u de vloer van ons helemaal gratis! Bekijk nu ons assortiment en vind de vloer die bij u past!

44 artikelen  Ons assortiment Hoomline Ambassador PVC vloeren

De Hoomline vloeren zijn een unieke collectie voor zowel PVC, laminaat en parketvloeren. De PVC vloeren zijn terug te vinden in onder andere de Ambassador collectie. De Ambassador PVC-vloeren kenmerken zich door prachtige natuurgetrouwe kleurnuances en zijn verkrijgbaar in 11 natuurlijke houtdessins. Deze collectie bestaat uit vloeren met Dry Back. Dat betekent dat deze met behulp van PVC-lijm geïnstalleerd moeten worden. Met deze extra dikke toplaag van 0,55mm hoeft u niet bang te zijn voor krasjes of beschadiging aan uw vloer.

Voordelen van PVC vloeren bij Luxury Floors

PVC is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Dit is niet zo gek als we de voordelen van PVC op een rijtje zetten. Wij bij Luxury Floors geloven in kwaliteit voor een eerlijke prijs. Koopt u uw PVC vloeren bij Luxury Floors, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Niet van echt te onderscheiden en een natuurlijke uitstraling
  • Duurzaam en makkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Extra stil door de dikte van maar liefst 4,5 mm
  • 100% recyclebaar en 100% zonder giftige stoffen
  • 100% in Europa vervaardigd, dus niet in China

Onze vloeren zijn alleen van echte topkwaliteit. Wij hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Trotse dealer van onderhoudsarme Hoomline vloeren

De vloeren van Hoomline kennen vele voordelen. Naast het prachtige aanzicht, zijn ze bijvoorbeeld ook zeer onderhoudsarm. Zo is het dankzij de nieuwste en beste technieken niet meer nodig om uw vloer elke week te stofzuigen of dweilen. Daarbij is de hardheid van de vloeren erg hoog, waardoor ze een lange levensduur hebben. Ook zijn de vloeren waterbestendig. Al met al maakt dit alles de Hoomline vloer een vloer om op te vertrouwen en daarom zijn wij al jaren een trotse Hoomline dealer.

Hoomline vloeren kopen bij officiële dealer en verkooppunt

Op zoek naar een officieel verkooppunt voor Hoomline vloeren? Bij Luxury Floors helpen wij u graag verder! Hoomline vloeren zijn erg populair en om deze reden zijn wij al jaren dealer van dit merk. Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verassen door de prachtige vloeren van Hoomline! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen