38 artikelen  

Verwijder alle


Hongaarse punt of visgraat?

PVC vloeren met een Hongaarse punt hebben een kenmerkend uiterlijk. Zowel de Hongaarse punt als het visgraatmotief werden in een ver verleden gelegd om luxe en klasse uit te stralen. Veel mensen verwarren de Hongaarse punt vaak met het visgraat legmotief, maar er zit wel een degelijk een verschil in. De uiteindes van de Hongaarse puntvloer sluiten aan elkaar onder een hoek van 45 tot 60 graden. Doordat de punten aan elkaar aansluiten, in tegenstelling tot een visgraat vloer, oogt de Hongaarse punt vloer een stuk rustiger. Door dit legmotief krijgt uw vloer een strakke en luxe uitstraling.

Kleurenaanbod

In ons assortiment hebben we de click PVC in Hongaarse punt verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zit altijd een geschikte kleur voor u tussen. Wij verkopen de vloer in de volgende kleuren:

  • Eiken
  • Licht eiken
  • Grijs
  • Bruin
  • Wit
  • Rood

Leggen van een click PVC vloer in Hongaarse punt

PVC vloeren worden in twee soorten aangeboden, namelijk click PVC of plak PVC vloeren. Maar wat is precies het verschil? Bij een click PVC vloer worden de planken met elkaar verbonden door een unclick verbinding, waardoor planken netjes aan elkaar aansluiten. Niet is de vloer door het handige clicksysteem makkelijk te leggen, maar is de vloer net zo gemakkelijk weer uit elkaar te halen. Ideaal wanneer u een prachtige PVC vloer met Hongaarse punt wil meenemen tijdens een verhuizing.

PVC vloeren van topmerken

Bij Luxury Floors vindt u Hongaarse punt PVC-vloeren van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen. Vraag nu een offerte aan voor uw Hongaarse punt PVC vloer bij Luxury Floors en profiteer vandaag nog van onze laagste prijsgarantie. Bekijk gauw hierboven onze gehele collectie PVC vloeren met Hongaarse punt of kom langs in onze showroom van 2000m ².

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen