Altijd de laagste prijsgarantie!

Hongaarse Punt Plak PVC vloer kopen


De plak PVC Hongaarse puntvloer geeft een rustige, maar luxe uitstraling en is een vloer die in het hedendaagse interieur niet meer is weg te denken. De Hongaarse punt is een legmotief die ervoor zorgt dat uw vloer een strakke look krijgt. Wilt u een vloer met een klassieke uitstraling óf juist een robuuste en speelse look? De plak PVC vloeren met Hongaarse punt worden bij Luxury Floors in verschillende kleuren en dessins aangeboden. Voor ieder wat wils.

De beste merken in plak-PVC vloeren

Het brede assortiment vloeren die Luxury Floors aanbiedt zijn altijd van de hoogste kwaliteit en gaan jarenlang mee. We werken dan ook samen met populaire merken die kwaliteit ook hoog in het vaandel hebben. Innovatieve en moderne merken PVC vloeren met Hongaarse punt die wij hebben zijn:

  • MFlor


Kleuren

Bij Luxury Floors kunt u PVC vloeren met Hongaarse punt verkrijgen in verschillende kleuren. Door het ruime aanbod aan kleuren, heeft u genoeg keuze om uw vloer perfect af te stemmen in gewenste sfeer of interieur van uw woning. De plak PVC met Hongaarse punt zijn verkrijgbaar in:

  • Eiken licht

Plak PVC of click PVC

Dat er veel voordelen zitten aan een PVC vloer is bekend. Maar hoe leg je een PVC vloer met Hongaarse punt? En kiest u dan voor een click óf juist een plak PVC vloer? Zoals de naam het al verklapt, de plak PVC vloer wordt vastgelijmd aan de ondergrond. Belangrijk is dat de ondervloer geen oneffenheden heeft en dat er geen sprake is van hoogteverschil, zodat de vloer strak kan worden gelegd. Een van de voordelen van een plak PVC vloer is dat u geen kosten betaalt voor een ondervloer. Daarnaast is een plak PVC vloer goedkoper in tegenstelling tot een click PVC vloer. Kwalitatief zit er tussen een plak of een click PVC vloer geen verschil, enkel de montagemogelijkheden. Wilt u uw plak PVC vloer met Hongaarse punt laten leggen door een professional? Bij Luxury Floors ontzorgen we u graag, kijk hier voor de mogelijkheden.

Hongaarse punt bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vindt u diverse plak PVC vloeren met Hongaarse punt. Van een lichte klassieke eiken kleur tot de stoere én robuuste donkere eiken kleur. Van het leveren tot aan het monteren van uw vloer, helpen wij u graag verder. Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan bij Luxury Floors en profiteer van onze laagste prijsgarantie.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen