Hongaarse punt houten vloer kopen


Op zoek naar een vloer die een luxe en moderne uitstraling geeft aan uw interieur? Kijk dan eens naar onze collectie houten vloeren met Hongaarse punt. Een Hongaarse punt is een legmotief dat in het hedendaagse interieur niet meer is weg te denken. Daarnaast zijn houten Hongaarse punt vloeren van natuurlijk materiaal gemaakt, duurzaam, van de hoogste kwaliteit en tijdloos.

Wat is een Hongaarse punt motief?

De Hongaarse punt is een legmotief dat zorgt voor een rustige en luxe uitstraling. Mensen verwarren de Hongaarse punt vaak met een visgraatvloer, alleen zit er wel degelijk verschil in beide legmotieven. De naam zegt het eigenlijk al: de Hongaarse puntvloer wordt gelegd in een punt. De uiteindes van de planken sluiten strak tegen elkaar aan onder een hoek van 45 tot 60 graden. Hierdoor oogt de Hongaarse punt iets rustiger dan een visgraatvloer. Door dit legmotief te gebruiken krijgt uw interieur een moderne en luxe uitstraling.

Hongaarse punt houten vloeren van de beste merken

Een houten vloer is van natuurlijk materiaal gemaakt. Van zichzelf zijn ze dus erg duurzaam, en in combinatie met het juiste onderhoud blijven ze ontzettend lang mooi. Bij Luxury Floors bieden wij alleen houten vloeren van de allerbeste merken. Zo hebben wij vloeren in ons assortiment van het merk Boen. Dit internationale bedrijf is dé leverancier van houten vloeren en staat bekend om hun vakmanschap en kwaliteit. Boen is gericht op duurzaamheid; het behandelt haar natuurlijke producten met veel passie en dat ziet u terug.

Onderhoud houten vloer met Hongaarse punt

Door uw Hongaarse punt houten vloer op de juiste manier te onderhouden, blijft hij langer mooi. Wanneer u uw vloer wilt reinigen, maak dan niet gebruik van allesreiniger of ander vergelijkbare schoonmaakmiddelen. Daarnaast heeft uw vloer om de zoveel tijd een grondige onderhoudsbeurt nodig. Verstandig is om na 10 á 15 jaar een nieuwe laklaag aan te brengen óf eens in de vijf jaar uw vloer te voorzien van een nieuwe laag olie. Dit hangt wel volledig af van het feit of uw vloer is afgewerkt met olie of met een laklaag. Bij Luxury Floors geven we graag advies over het onderhouden van uw vloer.

Laat u inspireren door Luxury Floors

Bij Luxury Floors helpen we u graag verder met het vinden van uw droomvloer. In het gehele proces, van aankoop tot afwerking, helpen we u graag verder. We geven advies en zoeken samen met u naar een vloer die het best bij u past. Daarnaast leveren wij de vloeren ook nog eens razendsnel. Vraag een offerte aan voor uw houten vloer met Hongaarpunt en profiteer vandaag nog van de laagste prijsgarantie.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen