74 artikelen  

Verwijder alle


Kwaliteit van Headlam PVC

Het product PVC-stroken is het nieuwst op gebied van vloeren. Dit product heeft enorm veel voordelen. De vloeren zijn slijtvast en zeer geschikt voor projectgebruik. Daarnaast zijn ze enorm goed in combinatie met vloerverwarming.

Headlam streeft naar de beste kwaliteit en service voor zijn klanten. Dit komt omdat dit een van de kernwaarde is die Headlam nastreeft. Naast kwaliteit willen ze ook creativiteit en exclusiviteit bieden aan de klanten. Ze willen de meest nieuwe technologieën op gebied van vloeren aan u bieden en daarnaast met de meest bijzondere kleuren omdat de kleurkeuze bepalend is voor het creëren van een specifieke sfeer.

Voordelen van een Headlam PVC-vloer

De vloeren van Headlam, zijn van een uitstekende kwaliteit. Een van de belangrijkste kernwaarde van het bedrijf. Naast de kwaliteit bieden ze een groot assortiment aan met verschillende kleuren en motieven. De vloeren zijn zeer stabiel en geluiddempend. Zo hoort u niet meer dat harde getikt van hakken op uw vloer, door de geluidsdemping. Het mooie van een PVC is dat het onderhoudsarm zijn en dus gemakkelijk schoon te maken.

Duurzaamheid is ook van belang bij een PVC-vloer, de vloeren zijn heel duurzaam en gaan ook heel lang mee. Verder zijn de vloeren brandvertragend wat inhoudt dat de vloer minder snel in brand zou gaan dan andere producten. De vloeren zijn ook nog eens slijtvast en vochtbestendig.

Benieuwd naar wat LuxuryFloors u te bieden heeft?

Benieuwd naar de vloeren van Headlam? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze shop naar de mogelijkheden. Onze experts helpen u graag verder.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen