74 artikelen  

Verwijder alleKwaliteit van Headlam PVC

De vloeren van Headlam zijn slijtvast en zeer geschikt voor projectgebruik. Daarnaast zijn ze enorm goed te combineren met vloerverwarming met het oog op de iets koudere maanden.

Headlam streeft naar het leveren van de beste kwaliteit en service. Naast kwaliteit willen ze ook creativiteit en exclusiviteit bieden met de verschillende uitvoeringen van de PVC vloeren. Headlam biedt de meest nieuwe technologieën op gebied van vloeren en daarnaast vindt u binnen het assortiment de meest bijzondere kleuren. Op die manier creëren deze laminaat vloeren in ieder interieur de juiste sfeer.

Verschillende stijlen Headlam vloeren

Het ruime aanbod in uitvoeringen, kleuren en motieven die Headlam aanbiedt, maakt het een diverse vloer die toe te passen is op verschillende stijlen en interieurtypes in uw woning. Zo kunt u voor een luxe uitstraling van een ruimte kiezen voor een vloer in de visgraat collectie zoals de Headlam Lifestyle Interior 8130 LS Visgraat Klein 55. Ligt uw voorkeur toch meer bij de uitstraling van steen? Kies dan voor bijvoorbeeld de Headlam Lifestyle Interior 3898 LS Marmer Groot 55.

Voordelen van een Headlam PVC-vloer

De vloeren van Headlam zijn van een uitstekende kwaliteit. Dit is ook één van de belangrijkste kernwaarde van het bedrijf. Naast de kwaliteit bieden ze een groot assortiment aan met verschillende kleuren en motieven. De vloeren zijn zeer stabiel en geluiddempend, waardoor u minder last zult hebben van het getik van hakken op de vloer. Daarnaast ervaart u het gemak van een PVC-vloer die onderhoudsarm is en gemakkelijk schoon te maken.

Met een Headlam vloer maakt u een duurzame keuze. De vloeren zijn namelijk duurzaam in gebruik en hebben een lange levensduur. Daarbij zijn de PVC-vloeren slijtvast en vochtbestendig.

Benieuwd naar wat LuxuryFloors u te bieden heeft?

Benieuwd naar de vloeren van Headlam? Bij Luxury Floors vindt u verschillende uitvoeringen van de Headlam vloeren. Wilt u graag wat hulp bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Kampen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en onze experts helpen u graag verder.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen