Altijd de laagste prijsgarantie!

117 artikelen  

Verwijder alle


Grijs laminaat combineren in huis

Voor een langere tijd werd laminaat alleen in natuur kleuren verkocht en was de keuze tussen verschillende tinten bruin. Gelukkig is er tegenwoordig heel veel mogelijk als het om de kleur van het laminaat gaat. Van lichtgrijs tot donkergrijs laminaat, of zelfs grijs tegellaminaat met een betonlook, de keuze is aan u. Grijs is een subtiele, natuurlijke kleur, dit maakt het een erg geschikte kleur voor uw vloer. Grijs is gemakkelijk met zowel felle als neutrale kleuren te combineren. Bovendien kan grijs, en vooral lichtgrijs laminaat, veel ruimte in uw woningen creëren gezien het een lichte kleur is.

Wanneer u grijs op verschillende manieren in uw huis combineert ontstaat er een interieur dat aan de ene kant warm en gezellig is, en aan de andere kant juist strak of industrieel. Grijs is in ieder geval niet saai, en zal in ieder huis stevigheid uitstralen. Een grijze vloer is chique en stijlvol, en zal andere kleuren in de kamer gegarandeerd op een bijzondere manier benadrukken!

Goedkoop grijs laminaat van topkwaliteit

Bij Luxury Floors krijgt u de laagste prijsgarantie van Nederland, wij zijn hét adres voor goedkoop grijs laminaat. Al ons laminaat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen en is vrijwel niet te onderscheiden van echt hout. Bovendien heeft al ons grijze laminaat de gewoonlijke voordelen van laminaat:

  • Slijtvaster dan een houten vloer dankzij de stevige toplaag
  • Makkelijker te leggen, al helemaal met het simpele klik laminaat systeem
  • Weinig onderhoud nodig
  • De vloer is erg hygiënisch
  • Laminaat is goedkoper in de aanschaf dan een natuurproduct
  • Keuzen uit verschillende soorten en kleuren is erg groot
  • Laminaat kan worden gelegd in combinatie met vloerverwarming

Bent u geïnteresseerd in het kopen van laminaat maar twijfelt u nog over de kleur keuze? Bekijk ons complete laminaat assortiment, of bekijk een van de volgende kleur opties:

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen