Luxury Floors is hét verkooppunt van Gerflor vloeren

In Luxury Floors vindt u dé dealer in Gerflor vloeren van Nederland. Gerflor biedt duurzame vloeren van hoge kwaliteit en ontwerpt vloeren met oog voor detail. Het merk besteedt veel aandacht aan design en zorgt hierdoor voor vloeren met uitstraling. Daarnaast zijn de vloeren 100% recyclebaar en daardoor zeer milieubewust. Luxury Floors is hét verkooppunt van Gerflor vloeren. Bekijk ons assortiment hieronder en profiteer van onze laagste prijsgarantie.

41 artikelen  Trotse dealer van Gerflor

Luxury Floors is trotse dealer van Gerflor vloeren. Het merk biedt namelijk hoogwaardige design vloeren die ook enorm duurzaam en stevig zijn. Daarnaast vindt u bij ons verkooppunt Gerflor vloeren met een natuurlijke uitstraling door de gedetailleerde houtlook. De vloeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Als Gerflor dealer bieden wij diverse kleuren en patronen. Want naast de populaire houtmotieven zijn er ook kleurrijke en unieke patronen te vinden. Het ontwerp en de productie wordt gedaan met aandacht voor detail. Hierdoor heeft Gerflor voor elk type interieur een vloer die past bij uw wens!

Kwalitatieve en duurzame vloeren

Luxury Floors is mede Gerflor dealer omdat het merk één van de voorlopers is op het gebied van duurzame kwaliteitsvloeren. Doordat de vloeren gekenmerkt worden door de beste kwaliteit, is iedere klant ervan verzekerd dat zijn of haar vloer ontzettend lang mee gaat. Door het gebruik van hoogwaardige producten zijn de vloeren van Gerflor zeer duurzaam. Ook zijn de vloeren die u vindt bij ons verkooppunt 100% recyclebaar.

Gerflor verkooppunt met het ruimste assortiment vloeren

Als dealer van Gerflor biedt Luxury Floors een breed assortiment aan vloeren. Voor zowel zakelijke ruimten als particuliere ruimten heeft u een ruime keuze. Luxury Floors is ook hét verkooppunt van Gerflor PVC stroken en tegels. Door de diverse soorten legsystemen kiest u eenvoudig een vloer die past bij elk project. Naast het brede aanbod in vloeren biedt Luxury Floors als dealer van Gerflor ook vele accessoires voor installatie, onderhoud en decoratie.

Luxury Floors is het voordeligste verkooppunt in Gerflor vloeren

Naast ons ruime assortiment profiteert u bij Luxury Floors ook van de scherpste prijzen. Wij bieden namelijk een laagste prijsgarantie, waardoor we de goedkoopste aanbieder zijn van Gerflor vloeren in Nederland. Bekijk gauw ons assortiment hierboven!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen