Luxury Floors is hét verkooppunt van Gelasta vloeren

Zoekt u een vloer van topkwaliteit? Dan zit u goed bij Luxury Floors. Luxury Floors is dé dealer in Gelasta vloeren. Met al meer dan 40 jaar kennis en ervaring zijn wij trotse dealer van dit Nederlandse merk, één van de marktleiders in PVC vloeren. Gelasta produceert maatschappelijk verantwoorde vloeren van eerlijke producten. De vloeren zijn A-producten met een breed en divers assortiment in elke prijsklasse. Bekijk ons assortiment hieronder.

23 artikelen  


Hoogwaardige PVC vloeren van Gelasta

Als dealer van Gelasta verkopen wij vele verschillende hoogwaardige PVC vloeren van dit merk. PVC vloeren zijn razend zijn populair. Dit komt mede doordat ze geschikt zijn voor elke ruimte in uw woning en zeer onderhoudsvrij zijn. Bovendien zijn ze ook nog eens geschikt zijn voor vloerwarming. Als Gelasta dealer bieden wij daarnaast vloeren die zeer geschikt zijn voor bovenwoningen. Ze zijn namelijk zeer geluiddempend en buitengewoon onderhoudsvrij. Doordat de vloeren van hoge kwaliteit materialen wordt geproduceerd, hebben de vloeren een lange levensduur. Daarnaast bieden wij als Gelasta dealer vloeren in diverse prijsklassen. In ons uitgebreide assortiment zit voor iedereen wel een geschikte vloer.

Breed assortiment Gelasta vloeren

Als dealer van Gelasta vloeren bieden wij een breed assortiment vloeren van topkwaliteit. Luxury Floors is hét verkooppunt voor Gelasta vloeren door ons zeer brede assortiment. Gelasta ontwerpt zijn vloeren met oog voor detail en houdt daarbij rekening met de laatste woontrends. Luxury Floors heeft hierdoor een ruim assortiment met vloeren in diverse patronen die passen bij elk interieur. Bekijk het hierboven!

Ruime keuze uit verschillende soorten vloeren

Als trotse Gelasta dealer bieden wij diverse PVC vloeren met verschillende legsystemen. U heeft een ruime keuze uit een divers assortiment in kleuren en patronen. Belangrijk onderscheid tussen de vloeren zijn de diktes. Zo hebben wij vloeren met diktes van 2,00 mm of 2,5 mm. Maar wij verkopen ook Gelasta vloeren met diktes tot wel 6 mm. De gemiddelde slijtlaag verschilt ook per vloer. Deze kan variëren van 0,3 mm tot 0,55 mm. De vloeren zijn te bestellen in populaire houtmotieven of tegelmotieven. Gaat u liever voor een uniek printje? Ook dat is mogelijk.

Luxury Floors is het voordeligste verkooppunt van Gelasta vloeren

Luxury Floors is hét verkooppunt van hoogwaardige en duurzame Gelasta vloeren voor iedereen die niet de hoofdprijs wil betalen. Door onze laagste prijsgarantie weet u zeker dat u bij ons de meest scherp geprijsde Gelasta vloeren vindt. Bekijk ons assortiment hierboven!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen