Altijd de laagste prijsgarantie!

Facebook Winacties


Winacties 2019

1 oktober t/m 31 oktober: Win een vloer ter waarde van €800,-!! Meedoen kan door een reactie te plaatsen onder het betreffende Facebookbericht op de Facebookpagina van Luxury Floors (deze wordt geplaatst op 1 oktober 2019). Onderstaande spelregels en voorwaarden zijn van toepassing op deze actie. Facebook is op geen enkele wijze betrokken bij deze winactie van Luxury Floors.

Actievoorwaarden & spelregels Facebook winacties

 1. Winacties worden uitgeschreven door Luxury Floors gevestigd te Kampen. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een e-mail hebt gestuurd met de gevraagde gegevens, een reactie hebt geplaatst of indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 9. De winnaar wordt geïnformeerd via het Facebook account waarmee aan de actie is deelgenomen.
 10. Luxury Floors kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. De eventuele persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Luxury Floors voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Luxury Floors.
 15. Luxury Floors handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Luxury Floors. E-mail: info@luxuryfloors.nl | Telefoon: 038 – 337 40 25. Je ontvangt binnen max. 7 kalenderdagen na ontvangst een reactie.
Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen