Luxury Floors is hét verkooppunt van Egger vloeren

Luxury Floors is dé dealer voor het leveren van Egger laminaat. Dit van origine Oostenrijkse bedrijf, waar het nog steeds is gevestigd, staat bekend om zijn duurzame en aantrekkelijke houtdesigns. Egger is een plaatproducent op houtbasis. De firma wordt vertegenwoordigd door 19 productievestigingen en verovert de internationale markt met milieubewuste- en warme designvloeren. Begonnen als familiebedrijf, maar uitgegroeid tot een ware vloergigant. Daarom mag een Egger verkooppunt niet ontbreken bij Luxury Floors.

29 artikelen  Wat maakt Egger zo uniek?

Wat maakt de vloeren van Egger nou zo uniek, en waarom hebben wij ervoor gekozen om Egger dealer te worden? Wij van Luxury Floors streven op het gebied van vloeren naar hoogwaardige kwaliteit tegen lage kosten De vloeren van Egger zijn minder onderhoudsintensief dan reguliere laminaatvloeren en behouden jarenlang hun kwaliteit. Door de duurzaamheid van de vloeren is het erg gemakkelijk om ze schoon te maken. Bovendien geven wij als Egger verkooppunt iedere klant jarenlange garantie. Egger behoudt zijn kwaliteit en loopt altijd voorop qua vloerentrends. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u uitgekeken raakt op uw laminaatvloer.

Dé dealer van hoogwaardige Egger laminaatvloeren

Wij van Luxury Floors zijn een trotse Egger dealer en bieden een groot assortiment aan duurzaam en stijlvol laminaat. Bovendien is het erg gemakkelijk de vloeren van dit merk zelf te leggen. Heeft u toch twijfels of u uw vloer zelf wilt leggen? Ons team vloerleggers bestaat uit ware professionals die u deze klus graag uit handen nemen.

Luxury Floors is dé Egger dealer van Nederland

Het voordeel van het zijn van een Egger verkooppunt zijn, is dat wij ons assortiment alsmaar uitbreiden met vele verschillende kleuren en patronen. Denk aan:

  • Houtstructuren
  • Tegelstructuren
  • Visgraatstructuren

Door de hoge kwaliteit lijken de laminaatvloeren identiek aan echte tegel- of houten vloeren. Bovendien koopt u een Egger vloer al vanaf €15,70 per vierkante meter. En als deze voordelen nog niet genoeg zijn; een ondervloer en ander toebehoren krijgt u er geheel gratis bij. Dit maakt ons een trotse Egger dealer. Bekijk onze voorwaarden voor al onze mogelijkheden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen