Altijd de laagste prijsgarantie!

Davos Eiken D3035

Het merk van Swiss Krono laminaatvloeren staat wereldwijd voor kwaliteit en innovatie. Naast uitzonderlijk ontwerp bieden verschillende structuren een perfecte en authentieke perfectie van elke decor. De Swiss SyncChrome Krono Swiss Koningsklasse is een 8mm laminaat met een prachtige voelbare houtnerfstructuur. De 4 zijdige V-groef en matte finish zorgen er voor dat deze laminaatvloer niet van echt te onderscheiden is. Een prachtig en oerdegelijk product dus!
Davos Eiken D3035
Afbeelding van Davos Eiken D3035
Afbeelding van Davos Eiken D3035
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
1167
Kleur
Wit
Pakinhoud
2.02
Merk
Kronoswiss
Kwaliteitsklasse
AC4 klasse 32
Geschikt vloerverwarming
Voelbare structuur
Fabrieksgarantie
25 jaar
Lengte in cm
138
Breedte in cm
24.4
Dikte in mm
8
V-groeven
4 V-groeven
Structuur
Houtstructuur

Omschrijving

De Krono Swiss valt in gebruiksklasse 32 en heeft 25 jaar fabrieksgarantie. Garantie van kwaliteit KronoSwiss vloeren voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. Een uitgebreide inspectie- en kwaliteitsmeting wordt elke dag uitgevoerd voordat er ook maar 1 laminaat plank de deur uitgaat. Typisch Swiss Made Quality. De voordelen van een laminaatvloer zijn onmiskenbaar. Het is slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, het verkleurt niet en niet in de laatste plaats is het makkelijk zelf te leggen. Het fijne van een laminaatvloer is ook dat het nagenoeg op ieder ondergrond aan te brengen is. Laminaat is simpelweg een perfecte vloer in iedere woning en in praktisch elke ruimte. Het assortiment laminaat van KronoSwiss heeft eigentijdse houttinten en kleurnuances. Door een innovatief lijmloos kliksysteem ontstaat een supersterke, stabiele verbinding. In deze vloeren komen daarom ook geen hoogteverschillen voor. Het kliksysteem heeft namelijk een nivellerende werking. De hoge kwaliteit van KronoSwiss laminaatvloeren bestaat uit een extra slijtvaste toplaag van Melamine hars, vermengd met siliciumpoeder (silicium is een keiharde en slijtvaste steensoort). Daarnaast is de basisplaat een vochtbestendige High Density Fiberboard. Het is natuurlijk belangrijk dat u bij het leggen en het onderhoud nauwkeurig de instructies op de bijgesloten handleiding volgt. Daarin staat tevens aangegeven welke gereedschappen en materialen u nodig heeft bij het leggen. Bel ons 

€ 25,95 € 14,95

Deze prijs is inclusief BTW

Offerte aanvragen
“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen