Luxury Floors is hét verkooppunt van COREtec vloeren

Op zoek naar een COREtec vloer? Als COREtec dealer heeft Luxury Floors het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een COREtec vloer voor elke persoonlijkheid. Deze vloeren stralen innovativiteit ten top uit. De gekleurde voegen, ultra realistische reliëfdruk en waterdichtheid zijn een ware revolutie in de sector. Bekijk ons assortiment hieronder of kom eens langs bij ons COREtec verkooppunt.

165 artikelen  Eenvoud en technologie

Ondanks alle innovatieve hoogstandjes is COREtec constant op zoek naar eenvoud. Voor COREtec is het altijd balanceren tussen de wildste designdromen en zo praktisch mogelijke vloeren. De vloeren geven een uitzonderlijke beleving en zijn authentiek tot in de diepste kern. Maar daarnaast hebben ze niet als doel om een te overheersende stempel op de kamer te drukken. Als COREtec dealer kunnen we u er alles over vertellen.

Een COREtec vloer voor elke stijl

Het brede assortiment aan authentieke en natuurlijke dessins dat u vindt bij ons COREtec verkooppunt betekent dat er een vloer is voor elke persoonlijkheid. Daarnaast zijn de vloeren van dit merk gemaakt voor het echte leven. De vloeren zijn bijvoorbeeld kindveilig en huisdiervriendelijk. Als COREtec dealer weten we daarnaast dat deze vloeren ook perfect zijn voor de badkamer en de keuken. Ze vervormen namelijk niet en trekken niet krom. Dit is te danken aan de 100% waterdichte kern en beschermende slijtlaag. Samen zorgen deze ervoor dat de vloeren een uitzonderlijk lange levensduur hebben.

Geluidsdempende vloeren

Alle COREtec vloeren hebben een kurkonderlaag. Dit is warmer, stiller en gemakkelijk te plaatsen op harde oppervlakken. Als resultaat zal u geen imperfecties meer zien in uw ondervloer. Daarnaast is kurk één van de meest duurzame materialen die er bestaat. Een natuurlijke oplossing dus voor gehorigheid.

Gemaakt voor gemak

Wilt u graag een COREtec vloer, maar ziet u op tegen het werk dat er bij een nieuwe vloer komt kijken? Vloeren van dit merk zijn, in tegenstelling tot veel andere PVC vloeren, erg eenvoudig te plaatsen. Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeert u COREtec PVCeenvoudig op een ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Toch wat extra hulp nodig? Als COREtec dealer nemen wij het leggen van de vloer u graag uit handen.

Zodra de vloer er eenmaal ligt is het onderhoud ook minimaal. Schuren, polijsten, afdichten of vernissen zijn verleden tijd; van deze vloeren hebt u amper werk. Het enige wat u hoeft te doen is uw vloer af en toe schoonmaken.

Officieel COREtec verkooppunt

Wilt u meer weten over alle COREtec vloeren of wilt u de verschillende vloeren in het echt zien en ervaren? Bekijk de vloeren online of kom naar de showroom. Als officieel COREtec dealer en verkooppunt vertellen onze verkopers u er graag meer over. Bij Luxury Floors profiteert u daarnaast van de laagste prijsgarantie. U vindt uw favoriete vloer nergens goedkoper!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen